Boekenplank:
Kies

Boeken van Annet Hulst

Annet Hulst is de initiatiefnemer van de websites Chicklit en Vrouwenthrillers. Ze werkt als IT Risk Officer bij een financiële instelling en in haar vrije tijd schrijft ze boeken, korte verhalen en Blogs.

Meer over Annet Hulst

Genres: Mysterie / Spanning / Thriller, Young Adult

Geboorteland: Nederland

Website: Annet Hulst


Overzicht

  • Bloedheet

Young Adult

  • Privacy Live
Overzicht
Young Adult

gedetailleerd overzicht

OverzichtBloedheet

Stel dat je uit nieuwsgierigheid je DNA opstuurt naar een bedrijf dat het vergelijkt met DNA van anderen. Stel dat je op deze manier op een groot familiegeheim stuit. Het overkomt de 18-jarige Fee Wilkens...

Fee is eerstejaars student geschiedenis in Leiden. Sinds enkele maanden woont ze, met haar beste vriendin Rox, in het appartement dat haar ouders voor haar hebben gekocht.

Tijdens de voorbereidingen van haar vaders vijftigste verjaardag, doet Fee een schokkende ontdekking die veel vragen bij haar oproept. Wat is er vroeger precies gebeurd rond het familiebedrijf in Apeldoorn, Spa Resort Het Kristal? Wat staat er in het dagboek van oom Bas, dat hij schreef in de gevangenis? En wat ziet de knappe Joey eigenlijk in Fee?

Dan sterft er een familielid. Dat Fee nieuwsgierig is, komt nu goed van pas. Ze besluit samen met Rox op onderzoek uit te gaan. Ze moet weten wat het sterfgeval heeft te maken heeft met haar verleden.

Schrijver: Annet Hulst
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789493192119
Uitgever: LetterRijn

Young AdultPrivacy Live

Wat heb jij te verbergen?

In Privacy Live, de nieuwste tv-hit van commerciële zender AirTV, worden Nederlanders stiekem gefilmd waarna hun grootste geheimen openbaar worden gemaakt. Elke week kijkt men massaal naar het programma, nieuwsgierig naar wat anderen verborgen willen houden.

Ook de 17-jarige Jente, vastbesloten om ooit beroemd te worden, is een groot fan van Privacy Live. Haar vriendje Daniël werkt sinds kort als cameraman bij AirTV en zou willen dat Jente wat minder geobsedeerd was. En dan, op een dag, lijkt Daniël van de aardbodem verdwenen. Is hij boos op Jente? Of heeft hij zo zijn eigen geheimen?

Schrijver: Annet Hulst
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789090326207
Ebook: 9789493192003
Uitgever: LetterRijn