Boekenplank:
Kies

Boeken van Vicki James

Meer over Vicki James

Genre: Roman (New Adult)

Pseudoniem (van): Victoria L. James

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Vicki James


Gods of Rock

  1. Cherry beats - Cherry beats
  2. Dirty rock - Dirty rock

gedetailleerd overzicht

Gods of RockCherry beats

Bon Jovi. Bryan Adams. Presley West. Mijn favoriete muziekmensen. Slechts één van hen binnen handbereik.

De avond voordat Presley West ons stadje Hollings Hill zou verlaten, kwamen al mijn middelbare schoolfantasieën tot leven. Hij wilde me eindelijk. Acht jaar lang had ik zitten piekeren, en nu ging ik, barkeeper Tessa Lisbon, er verdomd zeker van zijn dat ik de nacht van mijn leven zou hebben, voordat de muziekindustrie hem zou wegkapen.

Nooit je idolen neuken. Dat is wat ze zeggen, toch? Nou, ik deed het, en ik deed het goed. Nou ja, ik heb het op een of andere manier voor elkaar gekregen om mijn eigen hart te verneuken.

Hij gaf me een nacht om hem te overtuigen om te blijven. Uiteindelijk heb ik hem gesmeekt om te gaan. Voor altijd. Maar dat is het ding met rocksterren: ze doen wat ze willen, wanneer ze willen, en voor altijd duurde niet zolang als ik had verwacht.

Presley was terug, en overal waar ik keek, zag ik zijn gezicht en hoorde ik zijn stem en muziek. Ik had officieel geen manier meer om aan hem te ontsnappen.

Schrijver: Vicki James
Oorspronkelijke titel: Cherry beats
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789493030749
Ebook: 9789493030732
Uitgever: SVM Publishing
Dirty rock

De meester in verleiden. De God van de rock. Frontman van 's werelds meest begeerde band, Youth Gone Wild. Ik ben Rhett Ryan, en ik krijg wat ik wil.

Vrouwen? Ze stonden in de rij. Geld? Ik had genoeg. Prijzen? Mijn planken stonden vol. Liefde? Daar had ik geen tijd voor. Niet totdat ik geen andere keuze had dan aandacht te schenken aan de laatste vrouw waar ik verwachtte voor te vallen.

Mijn mooie, brutale publicist, Julia verdomde Speed. Ze was een essentieel onderdeel van het succes van de band, en ze was zo verboden terrein als het maar zijn kan. Ik had nooit iets meer gewild in mijn leven. Maar Julia was niet zoals de rest, en mijn avances duwden haar alleen maar verder weg. Ze was de eerste vrouw die me er voor liet werken, en Jezus, wilde ik er ineens voor werken!

Zelfs als ik wist dat het op een ramp zou uitdraaien. Zelfs als ik wist dat er tranen zouden vallen. Ik was bereid om het vuil te spelen om het te laten gebeuren. Ik had gewoon geen idee hoeveel ik zou veranderen in het proces, of hoe iets dat ooit mijn alles was geweest, al snel niets zou worden omdat ik met haar in het verbodene was gesprongen. Domme, roekeloze Rhett.

Schrijver: Vicki James
Oorspronkelijke titel: Dirty rock
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789464200270
Ebook: 9789464200263
Uitgever: SVM Publishing