Boekenplank:
Kies

Boeken van Julie Johnson

Meer over Julie Johnson

Genres: E-books only, Roman (New Adult)

Geboren: 1991

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Julie Johnson


Forbidden Royals

  1. De zilveren kroon - Silver throne
  2. De gouden troon - Golden throne
  3. Het diamanten rijk - Diamond empire

gedetailleerd overzicht

Forbidden RoyalsDe zilveren kroon

De twintigjarige Emilia is een heel normale student, maar op een dag staat haar hele leven op z'n kop. Als de koninklijke familie van het koninkrijk Constantië omkomt, staat de troonopvolging op het spel. Emilia’s vader wordt tot koning gekroond en Emilia wordt als zijn onwettige dochter opeens de kroonprinses van het land.

Haar nieuwe leven in het paleis zou een sprookje kunnen zijn, maar Emilia merkt al snel dat er veel intriges en machtsspelletjes op de achtergrond spelen. Carter Thorne, de zoon van haar stiefmoeder, moet niets van haar weten. Maar Emilia is niet van plan zich door wie dan ook in de hoek te laten plaatsen, ook niet door Carter, die haar hart sneller laat kloppen...

Schrijver: Julie Johnson
Oorspronkelijke titel: Silver throne
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 9789020543797
Uitgever: Z&K
De gouden troon

Twee maanden geleden was Emilia nog een heel normaal meisje met een heel normaal leven, maar dat is nu wel anders. Ze woont in een kasteel, draagt een kroon en is de enige troonopvolger in het koninkrijk Constantië. Naast de publieke aandacht en al haar nieuwe verplichtingen baren vooral haar familieleden en de intriges haar zorgen en er blijken vijanden van de koninklijke familie in het rijk te zijn.

De situatie wordt er niet makkelijker op als een aantal mogelijke huwelijkskandidaten haar aandacht opeist. Bovendien is daar ook nog Carter - voor wie ze niets mag voelen, maar wiens aanwezigheid in het kasteel overal voelbaar is.

Schrijver: Julie Johnson
Oorspronkelijke titel: Golden throne
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 9789020543827
Uitgever: Z&K
Het diamanten rijk

Na een grote tragische gebeurtenis is Emilia iets wat ze nooit had verwacht: de koningin van Constantië. Na een heftige aanval tegen de monarchie en het koninkrijk, het verlies van haar vader en het bedrog van mensen die ze dacht te kunnen vertrouwen, voelt Emilia zich meer alleen dan ooit. Ze zou het liefst vluchten - weg van de vragende blikken van het volk, de politieke problemen en vooral van de pijnlijke herinneringen aan Carter.

Maar vluchten is geen optie, dus Emilia doet het enige wat ze kan doen: ze draagt haar kroon en een nepglimlach en gedraagt zich als de standvastige koningin die het land nodig heeft. Het ergste zal toch wel voorbij zijn? Maar niets lijkt minder waar, nu zelfs ook haar eigen leven op het spel staat...

Schrijver: Julie Johnson
Oorspronkelijke titel: Diamond empire
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 9789020543858
Uitgever: Z&K