Boekenplank:
Kies

Boeken van Mary Beth Keane

Meer over Mary Beth Keane

Genre: Roman

Geboren: 1977

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Mary Beth Keane


Overzicht

  • De halve maan - The half moon
  • Vraag me nog eens - Ask again, yes

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe halve maan

Malcolm en Jess lijken het goed voor elkaar te hebben. Hij, een knappe en sociale barkeeper, heeft net de kans gekregen het café van zijn baas over te nemen. Zij, intelligent en zelfverzekerd, werkt al jaren ambitieus aan haar advocatencarrière. En toch...

Malcolm komt erachter dat de trouwe klanten van café De Halve Maan niet op vernieuwing zitten te wachten en dat winst maken moeizaam is. Jess worstelt met haar kinderwens, terwijl Malcolm en zij er niet jonger op worden. Langzaamaan begint Jess zich af te vragen of dit wel het leven is dat ze wil leiden.

Schrijver: Mary Beth Keane
Oorspronkelijke titel: The half moon
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789056727376
Ebook: 9789044935103
Uitgever: Signatuur
Vraag me nog eens

Hoeveel kun je als familie vergeven?

Francis Gleeson en Brian Stanhope, allebei net in dienst getreden bij de NYPD, komen naast elkaar te wonen buiten de grote stad. Wat er achter gesloten deuren gebeurt in beide huizen - de eenzaamheid van Francis' vrouw Lena en de wankele geestelijke gezondheid van Brians vrouw Anne - weerhoudt hen van een warme band. Het zijn juist hun kinderen die vriendschap sluiten, totdat door een explosieve gebeurtenis alles op scherp komt te staan.

Vraag me nog eens is een zeer aangrijpend en louterend relaas over de levenslange vriendschap en liefde tussen de dochter van Francis en Lena, Kate, en de zoon van Brian en Anne, Peter. Alsof je naar een hedendaagse Romeo en Julia kijkt wanneer ze waren blijven leven.

Kate en Peters liefdesverhaal wordt getekend door tederheid, grootmoedigheid en genade, ook al wordt die liefde op de proef gesteld voor veranderde herinneringen en schimmen uit het verleden.

Schrijver: Mary Beth Keane
Oorspronkelijke titel: Ask again, yes
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789056726478
Ebook: 9789044978759
Uitgever: Signatuur