Boekenplank:
Kies

Boeken van Anna Kelders

Anna Kelders studeerde binnenhuisarchitectuur en schreef freelance voor het modetijdschrift Avenue over mode en interieur.

Meer over Anna Kelders

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1950

Geboorteland: Nederland


Overzicht

De vuurvrouw
Misdaadjournalist Rachel Verburg graaft zich in de vrouwenhandel in. Ze werkt daarbij nauw samen met een hoertje dat tegen haar wil in een seksclub in Amsterdam wordt vastgehouden. Marina, zoals haar prostituénaam luidt, geeft haar een unieke inkijk in de keiharde wereld achter de vrouwenhandel waar vrouwen als slaven worden verhandeld en meedogenloze pooiers het voor het zeggen hebben.

Vlak voordat Rachel met de publicatie komt, wordt Marina door de vrouwenhandelmaffia vermoord. Rachel blijft met een schuldvraag zitten. Was de reportage, waarvoor ze een journalistieke prijs krijgt, Marina's dood wel waard? De vrouwenhandel is weliswaar een klap uitgedeeld, maar gaat gewoon door.

Ze voelt zich een verliezer in plaats van een winnaar, weigert de prijs en gaat achter de moordenaars van Marina aan. Het wordt een strijd op leven en dood waarbij het haar maar om één ding gaat: de moordenaars van Marina achter de tralies te krijgen.
Schrijver: Anna Kelders
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789086601301
Uitgever: Ellessy