Boekenplank:
Kies
  • Home
  • K
  • Kimberley Klaver

Boeken van Kimberley Klaver

Kimberley Klaver is actrice, radio-dj en schrijver.

Meer over Kimberley Klaver

Genre: Roman

Geboren: 1985

Geboorteland: Nederland


Poppy

  1. Zuid moeders breken niet
  2. Zuid moeders hebben geen geheimen

gedetailleerd overzicht

PoppyZuid moeders breken niet

Kersverse moeder Poppy moet zich staande houden in Amsterdam-Zuid, waar de moedermaffia heerst en alles perfect lijkt. Maar niets is minder waar...

Als Poppy na haar wereldreis dolverliefd én zwanger bij chef-kok Alex in Amsterdam-Zuid komt wonen, blijken daar eigen regels te gelden. De wereld van schone schijn, botox, roddels en rijkdom staat ver af van haar vrije, spirituele opvoeding.

Na de geboorte van hun zoontje Wolf is de roze kraamwolk ver te zoeken en verandert Zuid in een mijnenveld waar de moedermaffia heerst en altijd meekijkt. Ondertussen komt het liefdadigheidsevenement van het jaar waarbij Alex een belangrijke rol heeft steeds dichterbij. Zal Poppy zich staande houden?

Schrijver: Kimberley Klaver
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789400514249
Ebook: 9789044933765
Uitgever: Bruna
Zuid moeders hebben geen geheimen

In Amsterdam-Zuid is het meezwemmen of verzuipen. Als nieuwkomer Poppy net de slag te pakken heeft, zorgen anonieme brieven, de roddelende moedermaffia en een flink geldbedrag voor onrust...

Poppy heeft een bewogen tijd achter de rug en is vastberaden om zich niets meer aan te trekken van de roddelende en veroordelende vrouwen in Amsterdam-Zuid. Haar focus ligt vanaf nu op haar gezin, het koesteren van haar relatie met Alex en hun 1-jarige zoon.

Maar wanneer Poppy anonieme brieven ontvangt, betrokken is bij een tragisch ongeval en ook nog eens verrast wordt door een groot geldbedrag, wordt haar veerkracht zwaar op de proef gesteld. En de moedermaffia en Botox-bitches ruiken zwakte van afstand. Lukt het Poppy om zichzelf en haar gezin niet te verliezen? En wat is er de avond van het tragische ongeval daadwerkelijk gebeurd?

Schrijver: Kimberley Klaver
Eerste uitgave: 2024
ISBN/EAN: 9789400515932
Ebook: 9789044935905
Uitgever: Bruna