Boekenplank:
Kies

Boeken van Lis L.

Meer over Lis L.

Genre: Roman (New Adult)

Pseudoniem (van): Lis Lucassen, Olga Hoekstra

Geboren: 1980

Geboorteland: Nederland


Mister

  1. Mr. Stone
  2. Mr. Schaakmat
  3. Mr. Quarantine
  4. Mr. Highschool

gedetailleerd overzicht

MisterMr. Stone

Hoe hard kun je vallen voor een man, wiens hart toebehoort aan een ander?

Wanneer Logan Stone een stuntelige dame redt die zich letterlijk op glad ijs heeft begeven, staat hij verder niet al te lang stil bij deze exotische brunette. Maar als Pilar Bailey door inmenging van een van zijn broers, opnieuw in zijn leven opduikt als etiquettecoach, kan Logan niet langer ontkennen dat er iets broeit tussen hen. Een knetterende aantrekkingskracht waaraan hij geen weerstand kan bieden. En hoewel zijn hart nog altijd toebehoort aan zijn eerste liefde, kan hij Pilar niet vergeten. Logan doet Pilar een voorstel: Eén nacht. Meer kan en wil hij haar niet bieden. Maar is één nacht genoeg?

Niet voor Pilar, die na een teleurstellende ervaring met haar leugenachtige ex, Miami ontvluchtte om een nieuwe start te maken in Seattle. En hoewel Pilar absoluut niet van plan is om te concurreren met een geest uit zijn verleden, lukt het haar maar niet Logan uit haar hoofd te zetten. Zelfs niet als hij haar duidelijk maakt dat hij haar niet meer kan bieden dan één nacht vol passie, omdat zijn gebroken hart nog altijd toebehoort aan een ander.

Schrijver: Lis L.
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789492507341
Ebook: 1230003813751
Uitgever: Tinteling Romance
Mr. Schaakmat

Mr. Schaakmat is een kort verhaal over Seth Stone, de oudste van de vijf Stone broers.

Als Seth en Evelyn voor Vaderdag een bezoekje brengen aan de familie Stone, komen er de nodige jeugdherinneringen bij de oudste broer Stone boven. Zeker als Seth, nu zelf vader, het oude schaakspel in handen krijgt, waarmee hij als jongetje speelde.

Schrijver: Lis L.
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 1230004244158
Uitgever: Tinteling Romance
Mr. Quarantine

Als striptekenaar Jo na een niet heel geslaagde onenightstand wakker wordt in een prachtig appartement in Manhattan, weet ze één ding heel zeker: ze wil zo snel mogelijk weg. Weg van haar teleurstellende bedgenoot. En weg van de luxe plek waar ze zich totaal niet op haar gemak voelt. Helaas voor Jo gaat de wereld op slot. Manhattan gaat in lockdown. En zij zit opgescheept in een vreemd appartement met een vreemde, maar sexy-als-de-duivel himself man.

Spoiler #1 Het is niet haar onenightstand.

Spoiler #2 Hij is niet de man die hij zegt te zijn.

Schrijver: Lis L.
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 1230004112969
Uitgever: Tinteling Romance
Mr. Highschool

Tien jaar geleden vluchtte Hazel Meyer weg uit Seattle. Weg van haar grote liefde, Zach Stone. Tien jaar lang koesterde ze een gebroken hart en was Zach de jongen die ze met liefde haatte. Maar tien jaar is een lange tijd en als Hazel door trieste omstandigheden genoodzaakt is weer terug te verhuizen naar Seattle, komen herinneringen boven en worden oude wonden opengereten. Door toeval kruist haar pad zich opnieuw met dat van Zach, inmiddels tien jaar ouder, zeker geen tien jaar wijzer maar misschien wel tien keer zo verleidelijk. Hazel is vastbesloten Zach te blijven haten. Ze is hem nooit vergeten en vergeven gaat ze hem zeker niet...

Zach Stone is een player. Een losbol en een leeghoofd. Althans, zo denken de meeste mensen over hem. Mensen die hem niet kennen. Want wie Zach echt kent, weet dat er onder zijn knappe verschijnen en ondeugende blik, onzekerheid schuilt. De enige die hem écht ziet, écht kent, is Hazel. Maar tien jaar geleden maakte hij een verkeerde keuze. Een domme fout. En daarmee verloor hij de liefde van zijn leven. Nu is Hazel terug en Zach is van plan alles op alles te zetten om haar terug te winnen.

Schrijver: Lis L.
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 1230005552535
Uitgever: Tinteling Romance