Boekenplank:
Kies

Boeken van Lis L.

Meer over Lis L.

Genre: Roman (New Adult)

Geboren: 1980

Nederland

Pseudoniem (van): Lis Lucassen, Olga Hoekstra


Mister

  1. Mr. Stone
  2. Mr. Schaakmat

gedetailleerd overzicht

MisterMr. Stone

Hoe hard kun je vallen voor een man, wiens hart toebehoort aan een ander?

Wanneer Logan Stone een stuntelige dame redt die zich letterlijk op glad ijs heeft begeven, staat hij verder niet al te lang stil bij deze exotische brunette. Maar als Pilar Bailey door inmenging van een van zijn broers, opnieuw in zijn leven opduikt als etiquettecoach, kan Logan niet langer ontkennen dat er iets broeit tussen hen. Een knetterende aantrekkingskracht waaraan hij geen weerstand kan bieden. En hoewel zijn hart nog altijd toebehoort aan zijn eerste liefde, kan hij Pilar niet vergeten. Logan doet Pilar een voorstel: Eén nacht. Meer kan en wil hij haar niet bieden. Maar is één nacht genoeg?

Niet voor Pilar, die na een teleurstellende ervaring met haar leugenachtige ex, Miami ontvluchtte om een nieuwe start te maken in Seattle. En hoewel Pilar absoluut niet van plan is om te concurreren met een geest uit zijn verleden, lukt het haar maar niet Logan uit haar hoofd te zetten. Zelfs niet als hij haar duidelijk maakt dat hij haar niet meer kan bieden dan één nacht vol passie, omdat zijn gebroken hart nog altijd toebehoort aan een ander.

Schrijver: Lis L.
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789492507341
Ebook: 1230003813751
Uitgever: Tinteling Romance
Mr. Schaakmat

Mr. Schaakmat is een kort verhaal over Seth Stone, de oudste van de vijf Stone broers.

Als Seth en Evelyn voor Vaderdag een bezoekje brengen aan de familie Stone, komen er de nodige jeugdherinneringen bij de oudste broer Stone boven. Zeker als Seth, nu zelf vader, het oude schaakspel in handen krijgt, waarmee hij als jongetje speelde.

Schrijver: Lis L.
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 1230004244158
Uitgever: Tinteling Romance