Boekenplank:
Kies
  • Home
  • L
  • Camilla Läckberg & Henrik Fexeus

Boeken van Camilla Läckberg & Henrik Fexeus

Camilla Läckberg is een van de succesvolste thrillerauteurs van Zweden en Henrik Fexeus is een bekende Zweedse mentalist, auteur en tv-presentator.

Meer over Camilla Läckberg & Henrik Fexeus

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Zweden


Mina Dabiri & Vincent Walder

  1. Box - Box
  2. Cultus - Kult
  3. Illusie - Mirage
Mina Dabiri & Vincent Walder

gedetailleerd overzicht

Mina Dabiri & Vincent WalderBox

Om de waanzin te stoppen, moeten ze erin mee gaan...

Wanneer een vrouw dood wordt aangetroffen in een kist doorboord met zwaarden, vraagt de politie zich af of het een mislukte goocheltruc is of een brute moord.

Inspecteur Mina Dabiri schakelt de hulp in van Vincent Walder, mentalist en expert in lichaamstaal en magie. Ze linken de dood met eerdere moordzaken en beseffen dat ze op jacht zijn naar een roekeloze seriemoordenaar die tegengehouden moet worden voordat er nog meer slachtoffer vallen.

Maar zowel Mina als Vincent heeft een duister geheim. Hun verleden lijkt verband te houden met de zaak. Ze moeten de moordenaar een stap voor zijn. Maar hoe?

Schrijver: Camilla Läckberg & Henrik Fexeus
Oorspronkelijke titel: Box
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789044362015
Ebook: 9789044362022
Uitgever: The House of Books
Cultus

Als de spelregels veranderen, kan niemand je meer beschermen...

Wanneer een klein jongetje van een kinderdagverblijf in de buurt Södermalm van Stockholm verdwijnt, worden rechercheur Mina Dabiri en haar team weer ingeschakeld. Ze ontdekken gelijk overeenkomsten met een andere verdwijning die niet goed eindigde. Alles wijst erop dat er meer kinderen zullen verdwijnen.

Mina neemt daarom voor het eerst sinds de dramatische gebeurtenissen van twee jaar eerder contact op met mentalist Vincent Walder. Hun band is bijzonder gebleken, maar lukt het ze ook om degenen die het meest kwetsbaar zijn te beschermen?

Schrijver: Camilla Läckberg & Henrik Fexeus
Oorspronkelijke titel: Kult
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789044361988
Uitgever: The House of Books
Illusie

Wie kan je vertrouwen als niks is wat het lijkt?

Het is december in Stockholm en de Zweedse minister van Justitie wordt bedreigd. Tegelijkertijd wordt er een stapel menselijke botten gevonden in de metro van Stockholm. Het skelet blijkt afkomstig te zijn van een hooggeplaatste financier.

Het team van politie-inspecteur Mina Dabiri wordt nog steeds gekweld door het traumatische incident van afgelopen zomer - dat eindigde in de dood van een collega - en roept de hulp in van mentalist Vincent Walder om te helpen met de zaak. Wat gebeurt er in de tunnels diep onder Stockholm? En wie zit er achter de minister aan?

Schrijver: Camilla Läckberg & Henrik Fexeus
Oorspronkelijke titel: Mirage
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789044361957
Ebook: 9789044361964
Uitgever: The House of Books