Boekenplank:
Kies

Boeken van Charlotte Lamb

Charlotte Lamb schreef tientallen romantische boeken waarvan vele in het Nederlands zijn vertaald en uitgegeven door Harlequin (hier niet opgenomen).

Meer over Charlotte Lamb

Genres: Mysterie / Spanning / Thriller, Roman

Pseudoniem (van): Sheila Coates, Laura Hardy, Sheila Holland, Sheila Lancaster, Victoria Wolf

Geboren: 1937 / Overleden: 2000

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

  • De doodsengel - Angel of death
  • Hartsverraad - Treasons of the heart
  • In de schaduw van de nacht - In the still of the night
  • Schaduwen uit het verleden - Walking in darkness
  • Stille wateren - Deep and silent waters

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe doodsengel
Terwijl Miranda nog steeds rouwt om de dood van haar man Tom, valt de raadselachtige Griek Alex Manoussi haar voortdurend lastig. Hij heeft alleen haar uit de woeste zee weten te redden, terwijl Tom om het leven kwam. Wanneer Miranda op het feestje van haar baas opnieuw met Alex wordt geconfronteerd, vreest ze dat de verschijning van de 'doodsengel' een nieuwe ramp aankondigt.

Nadat Miranda getuige is geweest van een moord, vlucht ze ter zelfbescherming naar het idyllische Griekse eiland Delephores. Dit Hof van Eden herbergt echter een slang. Is het zuiver toeval dat Alex zich ook op het eiland bevindt? Is de 'doodsengel' gekomen om haar tot de zijne te maken?
Schrijver: Charlotte Lamb
Oorspronkelijke titel: Angel of death
Eerste uitgave: 2000
ISBN/EAN: 9789055018871
Uitgever: BZZTôH
Hartsverraad
Wanneer Claudia en Ben elkaar in Parijs ontmoeten, is het liefde op het eerste gezicht. Er ontstaat tussen hen een romance vol vuur en passie. De liefde bekoelt echter wanneer er in Claudia's huis wordt ingebroken en zijzelf wordt gemolesteerd. Ze verdenkt Ben ervan dat hij betrokken is geweest bij de inbraak.

Daarnaast toont hij wel erg veel interesse voor Claudia's rijke weldoener Hugh, een ondoorgrondelijke Engelsman en eigenaar van haar appartement. Hugh was haar vaders beste vriend, die Claudia onder zijn hoede nam na de dood van haar ouders. Als Claudia hem vertelt dat Ben in Parijs is, toont Hugh zich erg bezorgd.

Na alle commotie vlucht Claudia naar Hughs villa in Cap D'Antibes aan de Middellandse Zee. Ben volgt haar echter, evenals een aantal duistere figuren. De vragen stapelen zich op: welke geheimen kent Hugh over de reeds lang overleden Hertog van Windsor en waarom vormt deze kennis een bedreiging voor hun levens?

Claudia raakt verstrikt in een web van leugens en verraad, maar één belangrijke vraag moet ze zelf beantwoorden: is Ben haar geliefde of haar dodelijke tegenstander?
Schrijver: Charlotte Lamb
Oorspronkelijke titel: Treasons of the heart
Eerste uitgave: 1999
ISBN/EAN: 9789055016907
Uitgever: BZZTôH
In de schaduw van de nacht
Annie Lang is een bekende tv-ster met een succesvolle carrière. De buitenwereld bewondert Annies lieve, onschuldige gezicht. Maar achter deze zorgvuldig opgebouwde façade houdt ze voor iedereen een ongelooflijk geheim verborgen.

Annie wordt achtervolgd door haar verleden. Haar leven wordt beheerst door twee mannen die acht jaar geleden zijn verdwenen. Elk jaar ontvangt zij op Valentijnsdag een kaart die haar aan die afschuwelijke geschiedenis herinnert. De zender weet haar angst zelfs nog op te voeren door 's nachts ongemerkt een roos naast haar bed te leggen.

Dan worden vrienden van Annie op gewelddadige en onverklaarbare wijze om het leven gebracht...
Schrijver: Charlotte Lamb
Oorspronkelijke titel: In the still of the night
Eerste uitgave: 1995
ISBN/EAN: 9789055012701
Uitgever: BZZTôH
Schaduwen uit het verleden
Catherine Gowrie is beeldschoon, komt uit één van de rijkste families van Amerika en is getrouwd met een succesvolle Engelse ondernemer. Haar vader Don Gowrie staat op het punt zijn grootste ambitie te vervullen: genomineerd worden voor het Amerikaanse presidentschap. Niets mag er nu nog misgaan.

Sophie Narodni deelt slechts haar schoonheid met Catherine. Haar vader werd vermoord voor haar geboorte. Zelf wist de jonge journaliste zich omhoog te werken uit de armoede van Praag; ze reist tegenwoordig over de hele wereld.

Maar Sophie draagt een gruwelijk geheim met zich mee, een geheim dat niet alleen alles kan vernietigen waar Don Gowrie van droomt, maar ook het einde kan betekenen van zijn gezin. Tenzij hij haar het zwijgen op kan leggen...
Schrijver: Charlotte Lamb
Oorspronkelijke titel: Walking in darkness
Eerste uitgave: 1996
ISBN/EAN: 9789055013791
Uitgever: BZZTôH
Stille wateren
Stille wateren is een thriller over moord, hartstochtelijk verlangen en ziekelijke jaloezie. Over een obsessieve romance die tot leven komt tussen de grachten en steegjes van Venetië.

Laura had er niet over gepiekerd naar Venetië te gaan als ze had geweten dat ze Sebastian Ferrese daar weer zou zien. De afgelopen drie jaar had ze zich tegen de aantrekkingskracht van de ondoorgrondelijke filmregisseur verzet en ze was niet van plan zich er nog eens aan bloot te stellen.

Maar de nominatie voor een prijs op het filmfestival van Venetië is een te grote verlokking. Wanneer Laura Sebastian ziet raakt zij weer volkomen in zijn ban. Maar het is een gevaarlijke verliefdheid. De dood lijkt hem te achtervolgen, en Laura begint te vermoeden dat Sebastian geen onschuldige toeschouwer is.
Schrijver: Charlotte Lamb
Oorspronkelijke titel: Deep and silent waters
Eerste uitgave: 1998
ISBN/EAN: 9789055015795
Uitgever: BZZTôH