Boekenplank:
Kies

Boeken van Hughes Lorena

Lorena Hughes is geboren en getogen in Ecuador, maar verhuisde op haar 18e naar de Verenigde Staten om kunst, massacommunicatie en journalistiek te studeren. Hughes begon pas serieus met schrijven nadat haar kinderen waren geboren.

Meer over Hughes Lorena

Genres: Mysterie / Spanning / Thriller, Roman

Geboorteland: Ecuador

Website: Hughes Lorena


Overzicht

De Spaanse dochter

Opgroeiend in Spanje wist Puri dat ze haar passie voor chocolade van haar vader had geërfd. Na zijn dood ontdekt ze dat hij haar ook iets anders heeft nagelaten - een cacaoplantage in Vinces, Ecuador. Hoopvol over een nieuwe start na de verschrikkingen van de Eerste Wereldoorlog, maken Puri en haar man Cristobal de oversteek naar Ecuador. Maar het wordt snel duidelijk dat iemand niet blij is met haar aanspraak op de plantage.

Als onderweg een aanslag op Puri mislukt en Cristobal wordt neergestoken, neemt Puri in zijn kleding de identiteit van haar man aan, om zo veilig verder te kunnen reizen en de waarheid te ontdekken over haar vaders nalatenschap.

Hoewel ze nu bevrijd is van de strikte regels die vrouwen moeten volgen, komt ze voor andere uitdagingen te staan - nieuw gevonden familie, verborgen affaires en haar vaders donkere geheimen. En dan is er nog haar aantrekkingskracht tot een mysterieuze man, terwijl ze nog altijd niet de identiteit heeft achterhaald van degene die haar haar toekomst probeert te ontnemen...

Schrijver: Hughes Lorena
Oorspronkelijke titel: The Spanish daughter
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789400515444
Ebook: 9789044934441
Uitgever: Bruna