Boekenplank:
Kies
  • Home
  • M
  • Hector MacDonald

Boeken van Hector MacDonald

Meer over Hector MacDonald

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Website: Hector MacDonald


Overzicht

  • De stormprofeet - The storm prophet
  • The mind game - The mind game

Dubbel uitgegeven titels

  • Het emotiespel - zie The mind game
Dubbel uitgegeven titels

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe stormprofeet
Wanneer de hartsvriendinnen Petra Woods en Kirsten McKenzie voor een korte vakantie naar Afrika gaan, ontmoeten ze daar Moses. Deze jongen, zo gaan de geruchten, zou een ziener zijn, een profeet. Als publiciteitstunt voor de bank waarvan zij de eigenaar is, besluit Kirsten hem mee terug te nemen naar Australië. In Australië aangekomen doet Moses drie voorspellingen: hij zal er sterven, de schepen die deelnemen aan de zeilrace van Sydney naar Hobart zullen vergaan, en Petra en haar verloofde zullen uit elkaar gaan. Petra, die voor de kustwacht van Sydney werkt, weigert te geloven in Moses' gave en de juistheid van zijn voorspellingen. Maar wanneer een stormfront op de oceaan langzaam maar zeker richting Australië schuift, begint ze te twijfelen. Zal zijn profetie bewaarheid worden en zijn de schepen in gevaar? Kirsten is aan boord van één van die schepen. En als deze ene voorspelling klopt, zullen de andere twee dan ook uitkomen?
Schrijver: Hector MacDonald
Oorspronkelijke titel: The storm prophet
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 978-90-229-9350-7
Uitgever: Bruna
The mind game
Madanzi, Afrika. Paradijs op aarde. Een luxueus hotel aan het strand is de setting voor de meest ongelooflijke ervaring in Ben's leven: een opzienbarend 'emotie-experiment'. De deal leek attractief: een spraakmakend project in opdracht van de meest gewilde onderzoeker van de universiteit van Oxford - en drie weken bivakkeren onder deze tropische hemel met de betoverende Cara.
De tegenprestatie? Via een op zijn schedel aangebracht apparaatje worden Ben's emoties geregistreerd, en hij dient notities te maken over zijn sensorische ervaringen. Wat Ben niet weet is dat hij het slachtoffer is van een ingenieus opgezette valstrik, en al snel slaat het onheil toe: Ben raakt verstrikt in de netten van het 'ware' Afrika, de intriges van zijn mentor, en de armen van zijn geliefde...
* Dit boek is ook uitgebracht onder de titel Het emotiespel.
Schrijver: Hector MacDonald
Oorspronkelijke titel: The mind game
Eerste uitgave: 2000
ISBN/EAN: 90-5000-174-2
Uitgever: Vassallucci

Dubbel uitgegeven titelsHet emotiespel
Zie voor de beschrijving van dit boek: The mind game.
Schrijver: Hector MacDonald
Oorspronkelijke titel: zie The mind game
Eerste uitgave: 2000
ISBN/EAN: 90-5831-157-0
Uitgever: Sirene