Boekenplank:
Kies

Boeken van Sarah Maclean

Sarah MacLean studeerde aan Smith College en Harvard University. Ze is de New York Times- en USA Today-bestsellerauteur van verleidelijke, historische romans. Ze is een vurig voorvechter van het romantische genre, zowel voor de schrijvers als de lezers. Ze schrijft columns voor de New York Times, de Washington Post and Bustle en is co-host van de wekelijkse podcast over romantische boeken, Fated Mates.

Meer over Sarah Maclean

Genres: Historisch, Roman

Geboren: 1978

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Sarah Maclean


De Vrouwen van Mayfair / Hell's Belles

Rozen & revolutie

De vrijgevochten Lady Sesily Talbot zit niet te wachten op de bescherming van Caleb Calhoun. Want zij is liever zíjn redder in nood...

Londen, 1836. Lady Sesily Talbot heeft de vrijheid die bij haar adellijke titel hoort helemaal omarmd. Niemand durft op straat oogcontact met haar te maken. En niemand let op haar als ze mannen om haar vinger windt en meelokt naar de donkere tuin achter de balzaal van Mayfair.

Niemand, behalve Caleb Calhoun. Al jaren probeert hij niet aan de prachtige en briljante zus van zijn beste vriend te denken. Als je het hem vraagt heeft hij zich altijd voorbeeldig gedragen, zeker als je bedenkt hoe ze naar hem kijkt en hoe het voelde tijdens die ene verboden kus. Al hebben ze het daar nooit meer over. Tot Caleb beseft dat hij in de problemen zit omdat hij haar niet kan vergeten.

Schrijver: Sarah Maclean
Oorspronkelijke titel: Bombshell
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789049202781
Ebook: 9789402322835
Uitgever: Boekerij