Boekenplank:
Kies

Boeken van William Martin

Meer over William Martin

Genre: Roman

Website: William Martin


Overzicht

Dood met twee gezichten
Roger Darrow, één van Hollywoods meest aantrekkelijke en begaafde regisseurs, vindt op raadselachtige wijze de dood terwijl hij bezig is filmopnamen te maken voor een grote documentaire.
James Whiting is de nierpatiënt die via transplantatie één van Darrows nieren krijgt. Dankbaar en geobsedeerd door het opwindende leven dat zijn donor leidde, vertrekt hij na de operatie naar Californië om daar Darrows weduwe te ontmoeten en meer te weten te komen over haar gestorven echtgenoot die hem het leven redde.
Jeanne Darrow vertelt hem meer dan hij had verwacht. Openhartig maakt zij hem deelgenoot van de intiemste bijzonderheden uit Rogers leven en als het vertrouwen tussen James en Jeanne groeit laat ze hem zelfs de videobanden zien die haar echtgenoot vlak voor zijn dood maakte.
Maar dan ontdekken zij dat Rogers dood helemaal geen ongeluk was, maar dat hij op gewelddadige wijze uit de weg werd geruimd. En samen gaan zij op onderzoek uit om de ware toedracht van diens dood te onthullen en de moordenaars aan de kaak te stellen...
Schrijver: William Martin
Oorspronkelijke titel: Nerve endings
Eerste uitgave: 1984
ISBN/EAN: 90-6879-001-3
Uitgever: Phoenix