Boekenplank:
Kies
  • Home
  • M
  • Susan Anne Mason

Boeken van Susan Anne Mason

Susan Anne Mason baseerde haar trilogie over de Ierse immigrantenfamilie O'Leary op de geschiedenis van haar eigen familie. Mason woont met haar gezin in Brampton (Ontario, Canada). Naast het schrijven werkt ze als parttime secretaresse bij een kerk in Brampton.

Meer over Susan Anne Mason

Genre: Roman (christelijk / inspirationeel )

Website: http://susanannemason.net/

Overzicht
  • Met de beste bedoelingen - The best of intentions
De familie O'Leary / Courage to Dream
  1. Boerendochters - Irish meadows
  2. Nobel hart - A worthy heart
  3. Belofte van liefde - Love's faithful promise
De familie O'Leary / Courage to Dream

Gedetaileerd overzicht

Overzicht

Met de beste bedoelingen

Canada, vlak na de Eerste Wereldoorlog. Om haar zus te helpen bij een nare strijd om de voogdij over haar zoontje Christian, solliciteert Grace Abernathy onder een valse naam naar een positie als kindermeisje bij de rijke grootouders van de jongen.

Ze ontdekt tot haar verbazing dat ze een zwak heeft voor Christians voogd. Maar hij is al verloofd, en wel met een vrouw die een vreselijke stiefmoeder zou zijn...

Schrijver: Susan Anne Mason
Oorspronkelijke titel: The best of intentions
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789043531078
Ebook: 9789043531085
Uitgever: Kok

De familie O'Leary / Courage to Dream

Boerendochters

De historische roman Boerendochters is het eerste deel van een serie over de Ierse immigrantenfamilie O'Leary die zich aan het begin van de twintigste eeuw vestigt op Long Island.

Brianna en Colleen O'Leary weten wat er van hun verwacht wordt: snel een zo gunstig mogelijk huwelijk sluiten zodat de boerderij van hun vader gered wordt van de ondergang. Maar beide jongedames hebben zo hun eigen kijk op de toekomst. Brainne droomt van studeren en Colleen wil wel trouwen, maar dan alleen met een man die aan haar hoge eisen voldoet.

Als Gilbert Whelan, hun voormalige stalknecht, geschoold terugkeert naar de boerderij en verre neef Rylan Montgomery de familie met een bezoekje vereert, moeten alle O'Leary's hun plannen bijstellen.

Schrijver: Susan Anne Mason
Oorspronkelijke titel: Irish meadows
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789029724999
Uitgever: Voorhoeve
Nobel hart

Maggie Montgomery's wens om Amerika te zien, gaat eindelijk uitkomen. Ze gaat een bezoek brengen aan haar broer Rylan en zijn vrouw Colleen. Ze hoopt dat ze in Amerika kan blijven en daar haar geluk en liefde zal vinden. Eenmaal aangekomen ontmoet ze een intrigerende jongeman die die droom misschien wel kan waarmaken. Pas als haar broer haar gebiedt bij Adam O'Leary uit de buurt te blijven, beseft Maggie dat de man Colleens broer is die net uit de gevangenis komt.

Adam O'Leary heeft zich altijd het zwarte schaap van de familie gevoeld en zijn tijd in de gevangenis heeft dat idee alleen maar versterkt. Alles wat hij nu wil is het goed maken met zijn familie. Hij had nooit gedacht dat hij ondertussen liefde zou vinden. Ondanks wanhopige pogingen om hen uit elkaar te houden, krijgen de twee een band die niemand nog kan breken. Maar is Adam wel echt veranderd?

Schrijver: Susan Anne Mason
Oorspronkelijke titel: A worthy heart
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789029726603
Uitgever: Kok
Belofte van liefde

Wanneer haar moeder een beroerte krijgt, pauzeert Deirde O'Leary haar studie geneeskunde om voor haar te kunnen zorgen. Ze roept de hulp in van de knappe dokter Matthew Clayborne.

Maar Matthew heeft andere prioriteiten: als weduwnaar is hij als enige verantwoordelijk voor de zwakke gezondheid van zijn dochtertje Phoebe. Maar als Matthew en Phoebe op het landgoed van de O'Leary's komen logeren, blijkt het leven een verrassing voor hen in petto te hebben...

Schrijver: Susan Anne Mason
Oorspronkelijke titel: Love's faithful promise
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789029727716
Uitgever: Voorhoeve