Boekenplank:
Kies

Boeken van Anne May

Anne May studeerde Engelse taal en literatuur en haalde haar propedeuse mode- en textielontwerpen aan de kunstacademie. Ze runde bijna tien jaar haar eigen baby- en kinderkledingwinkel. Tegenwoordig is May schrijver, proeflezer, inhoudelijk redacteur en schrijfcoach.

Meer over Anne May

Genre: Roman (New Adult)

Pseudoniem (van): Annette van der Meij, Anne van Meij, Annette van der Meij – Rijsdam, Annette Rijsdam

Geboorteland: Nederland

Website: Anne May


Zorgen voor de liefde

  1. Liefde zonder oordeel
  2. Liefde zonder verleden
  3. Liefde zonder toekomst
  4. Liefde zonder tijd

E-books

  • Als je me ziet
  • Van het pad af

Hartstocht

  1. Route van je hart
  2. Weg van ooit
  3. Weg van jou
  4. Weg van ons

gedetailleerd overzicht

Zorgen voor de liefdeLiefde zonder oordeel

Als je wilt overleven, kies je met je verstand. Maar als je echt wilt leven, laat je je hart spreken...

Vanaf het moment dat haar vader haar vertelt dat hij zal komen te overlijden, is Miriam overgegaan op de overlevingsstand. Iedere keus die ze na die dag maakt, is gericht op overleven. Tot ze niet meer kan en definitief een streep zet door alles wat ze ooit gekend heeft. Gezien haar traumatische verleden is een normale opleiding of baan niet voor haar weggelegd en ze gaat aan de slag als vrijwilliger op de dagopvang in een verzorgingstehuis. Daar ontmoet ze een wel heel bijzondere patiënt.

Gideon Asher is vijfentwintig, heeft een ernstig ongeluk gehad en is niet in staat om te praten of te bewegen. Toch lukt het Miriam om stukje bij beetje tot hem door te dringen en met hem te communiceren. Tot ze op zijn geheim stuit. Maar mag ze hem wel veroordelen om wat hij heeft gedaan? Is gebroken voor altijd kapot of kun je elkaar ook helen?

Schrijver: Anne May
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789492585660
Ebook: 9789403641959
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Liefde zonder verleden

Als je morgen niet leeft omdat je bang bent om gisteren kwijt te raken... dan is er toch niets?

Als Abigail Kooistra de sleutel van haar nieuwe appartement krijgt, hoopt ze daarmee ook de deur naar haar nieuwe leven te openen. Hoewel ze haar verleden graag achter zich had gelaten, heeft het haar ook iets moois gebracht waarvoor ze wil vechten. Dat kan alleen als ze een goede basis weet op te bouwen: vast inkomen, eigen woning en een helder hoofd.

Een boekenkast met een eigen wil brengt daar echter verandering in als die zonder pardon omvalt, dwars door de muur van de buurman heen. Een buurman die zich voorgenomen had Abigail Kooistra voorgoed uit zijn geheugen te bannen en helemaal geen nieuwe herinneringen met haar wil maken.

Is er een toekomst mogelijk zonder dat het verleden in de weg staat?

Schrijver: Anne May
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789403628813
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Liefde zonder toekomst

Niemand heeft in principe een toekomst. We kunnen erover dromen, maar wat we hebben is het heden...

Anne is een veelbelovend neurochirurg in opleiding die kans maakt op een belangrijke onderzoeksplek binnen het ziekenhuis waar hij werkt, maar van zijn eigen hart en hoofd krijgt hij geen hoogte. Vooral niet als zijn geheimzinnige buurman vriendschap naar een heel nieuw niveau tilt. Is er meer tussen hen mogelijk, of heeft River een reden om afstand te bewaren?

Twee jaar na zijn scheiding heeft River zijn leven aardig op de rit. Hij werkt, slaapt, eet en surft. Meer is het niet, en hij weet ook dat het nooit meer kan worden. Hij heeft er vrede mee, tot hij Anne tegenkomt en begint te dromen over een toekomst die niet voor hem is weggelegd. Kan hij verder met Anne zonder zich open te halen aan de scherven van zijn huwelijk?

In hoeverre bepaalt je verleden of er wel een toekomst mogelijk is?

Schrijver: Anne May
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789403635736
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Liefde zonder tijd

Alle dingen hebben tijd, maar wat als de tijd voorgoed wordt stilgezet?

Ben en Maddy staan niet alleen op het punt internationaal door te breken met de rockband Rebellion, ze hebben ook besloten om eindelijk voor elkaar te kiezen. Een noodlottig ongeval verandert hun levens echter voorgoed en Maddy blijft met lege handen achter, terugkijkend op een tijd vol gemiste kansen en onuitgesproken liefdesverklaringen. Of toch niet?

Tien jaar eerder stapt Ben 'per ongeluk' het huis van Maddy binnen. Hij is helemaal niet van plan om auditie te doen voor een rockband, maar Maddy weet hem over de streep te trekken. Zonder dat hij het gevoel kan benoemen, weet Ben dat Maddy de meest bijzondere persoon is die hij ooit heeft ontmoet.

Liefde op het eerste gezicht, maar wat mijn hart voelde, kenden mijn ogen nog niet...

Zodra Ben zich voorstelt, weet Maddy het zeker: dit is liefde op het eerste gezicht. Maar hoe kan een ander verliefd op jou worden als je nog niet weet wie je bent? Durft Maddy zichzelf te worden door Bens onvoorwaardelijke liefde of verliezen ze zich in de tijd die ze niet hebben?

Schrijver: Anne May
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789464432480
Ebook: 1230005395330
Uitgever: Woorden van Meij

E-booksAls je me ziet

Lieve droomt van een carrière op het toneel, maar met haar aandoening gaat die droom nooit werkelijkheid worden. Het oog wil immers ook wat, en een onzekere toekomst is niet wat ze wil nu haar vriend plannen heeft om met haar in het huwelijksbootje te stappen. Bovendien kan ze zich beter druk maken over de geplande operatie, vindt hij, dan over een auditie.

Lieve staat op het punt haar vriend gelijk te geven en haar enige kans op een carrière in het theater te laten schieten, als een mysterieuze jongen naast haar gaat zitten in de bus. Hij is fotograaf en onderweg naar het bos om foto's te maken. Als hij Lieve ook op de gevoelige plaat vastlegt, kan ze niet vermoeden dat hij daarmee voorgoed haar leven verandert.

Schrijver: Anne May
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 1230005637447
Uitgever: Woorden van Meij
Van het pad af

Op scoutingkamp om promotie te maken? Het moet niet gekker worden...

Reno moet van zijn baas op scoutingkamp om zijn menselijke kant te laten zien, wil hij kans maken op een promotie. Met veel tegenzin gaat hij mee. Al snel maakt Reno kennis met Ranger, de zoon van de baas en een ongelooflijk intrigerende en aantrekkelijke man. Compleet off limits, natuurlijk, en bovendien compleet out of his league. Terwijl Reno geplaagd wordt door oude onzekerheden, ziet Ranger iets heel anders in hem.

Schrijver: Anne May
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789493297272
Uitgever: April Books

HartstochtRoute van je hart

Na het overlijden van haar vader besluit zangeres Guusje de herinneringen aan haar vader levend te houden door zijn autogarage en trouwautoverhuur Love Beetle te runnen. Er stond nog een oude vacture open en op een dag stapt sollicitant Mees binnen.

Guusje maakt een deal met hem: als Mees de oude Kever van haar vader aan de praat kan krijgen, krijgt hij de baan. Deze uitdaging is het begin van een onverwacht avontuur dat ze beiden niet voor mogelijk hadden gehouden.

Schrijver: Anne May
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 9789020548129
Uitgever: Z&K
Weg van ooit

Na het overlijden van haar vader neemt zangeres Guusje zich voor om met het volwassen leven te beginnen: een grotemensenbaan, een serieuze relatie, misschien wel kinderen. Maar voordat het zover is, wil ze nog één keer iets bijzonders doen.

Een mysterieuze schatkaart in de auto van haar vader inspireert haar tot een roadtrip naar Italië. Ze vraagt haar beste vriend Mees om met haar mee te gaan. Naarmate de reis vordert, voelt Guusje een steeds sterkere aantrekkingskracht tot haar reisgenoot. Maar welke geheimen houdt hij voor haar achter?

Schrijver: Anne May
Eerste uitgave: 2023
Ebook: 9789020549867
Uitgever: Z&K
Weg van jou

In Italië krijgt zangeres Guusje de kans van haar leven: on tour door Italië met de eigenzinnige muzikant Roux. Ze moet hiervoor wel haar roadtrip met Mees omgooien en ze besluiten apart van elkaar verder te reizen.

Toch komen Guusje en Mees elkaar telkens weer tegen. Guusje krijgt steeds diepere gevoelens voor hem. Maar zijn geheimen houden Mees tegen en hij voelt zich genoodzaakt een drastische beslissing te nemen...

Schrijver: Anne May
Eerste uitgave: 2023
Ebook: 9789020549881
Uitgever: Z&K
Weg van ons

Om haar muzikale avontuur een nieuwe impuls te geven is zangeres Guusje in Amerika. Ze vertrekt op een roadtrip zonder bestemming, maar met een doel: haar eigen sound vinden.

Haar beste vriend Mees probeert zijn eigen weg te vinden, maar komt geen enkele stap vooruit. Hij wordt overmand door verdriet en schuldgevoelens en dreigt langzaam kopje-onder te gaan.

Zijn vrienden Eden en Maddy schieten hem te hulp, dit gaat zo niet langer. Mees zal toch echt iets moeten veranderen, anders raakt hij voorgoed de weg kwijt. Kunnen Guusje en Mees hun bestemming vinden?

Schrijver: Anne May
Eerste uitgave: 2023
Ebook: 9789020549904
Uitgever: Z&K