Boekenplank:
Kies
  • Home
  • M
  • Gillian McAllister

Boeken van Gillian McAllister

Gillian McAllister studeerde Engelse taal- en letterkunde voor ze als advocaat ging werken. Ze woont in Birmingham, waar ze fulltime schrijft en meewerkt aan diverse podcasts.

Meer over Gillian McAllister

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1985

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Gillian McAllister


Overzicht

  • Alles behalve de waarheid - Everything but the truth
  • Verkeerde plaats, verkeerde moment - Wrong place, wrong time

gedetailleerd overzicht

OverzichtAlles behalve de waarheid

Check jij de telefoon van je partner wel eens? En wat als je iets vreselijks leest?

Het begon allemaal met een e-mail. Het scherm van Jacks iPad lichtte midden in de nacht op. Het was niet Rachels bedoeling om te kijken. Ze houdt van Jack en draagt zijn kind. Ze vertrouwt hem, ook al kennen ze elkaar nog maar kort. Maar nu Rachel het bericht gezien heeft, laat het haar niet meer los en stort haar leven als een kaartenhuis in.

Waarom loog Jack over zijn verleden? Wat heeft hij precies te verbergen? Heeft Rachel niet het recht om de waarheid te weten? Maar is ze zelf wel oprecht naar Jack over haar eigen verleden?

Schrijver: Gillian McAllister
Oorspronkelijke titel: Everything but the truth
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789026336522
Ebook: 9789026336539
Uitgever: Ambo | Anthos
Verkeerde plaats, verkeerde moment

Hoe stop je een moord die al gepleegd is?

In de nacht dat de wintertijd ingaat staat Jen te wachten tot haar zeventienjarige zoon thuiskomt. Als hij eindelijk de straat in loopt, kan ze niet geloven wat ze ziet. Haar grappige, lieve tienerzoon vermoordt een vreemdeling, vlak voor hun huis. Ze heeft geen idee wat er gebeurt, maar weet wel dat haar zoon diezelfde nacht in de gevangenis belandt, en dat zijn toekomst voorbij is.

Jen valt in een onrustige slaap, en als ze de volgende ochtend wakker wordt... is het gisteren. En na de volgende nacht... is het de dag daarvoor. Elke dag die ze wakker wordt, is het een dag eerder, een andere dag voor de moord. Een dag die haar de kans biedt om de moord te voorkomen en haar zoon te redden. Want ergens in het verleden kan ze misschien de toekomst veranderen.

Schrijver: Gillian McAllister
Oorspronkelijke titel: Wrong place, wrong time
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789403103921
Uitgever: Cargo