Boekenplank:
Kies

Boeken van Aysline McGrath

Meer over Aysline McGrath

Genres: Mysterie / Spanning / Thriller, Roman, Young Adult

Geboren: 1984

Geboorteland: België

Website: Aysline McGrath


Overzicht

  • Hou me verborgen
  • Stil schot

Young Adult

  • De seizoensdief
Young Adult

gedetailleerd overzicht

OverzichtHou me verborgen

Riva woont en werkt in Londen en dat bevalt haar goed. Ze fotografeert voor de grootste modemagazines, heeft al een paar jaar een relatie met Will en haar beste vriend Alexander is een beroemde acteur. Toch heeft Riva het moeilijk om in de drukke, lawaaierige stad haar leven te leiden. Ze is snel overprikkeld, kan moeilijk sociale contacten leggen en vermijdt grote evenementen.

Alexander neemt haar mee op vakantie naar een afgelegen plek waar hij nergens herkend zal worden. Daar beseft Riva dat haar weggestopte gevoelens voor Alexander komen bovendrijven. Maar hij is zo bekend dat hij overal achtervolgd wordt door paparazzi, naar premières moet gaan en verwacht wordt op uitbundige feesten. Lukt het Riva om zich over de sociale druk te zetten of blijft ze liever geheim achter de schermen?

Schrijver: Aysline McGrath
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789492792181
Ebook: 1230006412852
Uitgever: MH Books
Stil schot

Als er een aanslag wordt gepleegd tijdens de Europese top komen Cedric en zijn collega’s van de antiterreurbrigade in actie. Dan blijkt dat Anna, een oud-collega en de ex van Cedric, is opgepakt als verdachte...

Als er een aanslag wordt gepleegd tijdens de Europese top, weet Cedric direct dat hij en zijn collega’s van de antiterreurbrigade in actie moeten komen. Dan komt echter het nieuws naar buiten dat Anna, zijn ex en oud-collega, is opgepakt als verdachte. Bij thuiskomst vindt Cedric Anna in zijn huis, op de vlucht voor iedereen en met een schotwond in haar schouder.

Cedric besluit haar te helpen. Maar wanneer er militairen verschijnen bij hun schuilplaatsen en mensen blijven volhouden dat Anna schuldig is, slaat de twijfel toe. Kan Cedric Anna wel vertrouwen? Is er meer aan de hand?

Schrijver: Aysline McGrath
Eerste uitgave: 2023
Ebook: 9789047207832
Uitgever: Loft Books

Young AdultDe seizoensdief

Het Koninkrijk wemelt in armoede. De oogsten zijn al jaren pover, de visvangst wordt geteisterd door zware stormen op zee, regen en onweer zijn het enige dat de bevolking kent. De oude koning Marius is de laatste die de krachten van Weermagie heeft, maar lijkt na de dood van zijn vrouw niet meer om zijn koninkrijk te geven.

Vesper, een meesterdief, geeft alleen om de goudstukken die ze na een voltooide opdracht krijgt. Ze spaart om een reis over de Verre Zee te maken en het vasteland voorgoed achter zich te laten. Wanneer Berach haar pad kruist met een onmogelijke opdracht, twijfelt zelfs Vesper of dit wel haalbaar is. Hij wil het Kristal der Seizoenen uit het Paleis stelen en vernietigen. Zo denkt hij de seizoenen aan de mensen terug te kunnen geven en een einde aan de armoede te maken.

Vesper komt erachter dat er meer is dan alleen goud en heeft na al die donkere jaren plots weer hoop in de toekomst.

Schrijver: Aysline McGrath
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789464510911
Uitgever: Books & Butterflies