Boekenplank:
Kies

Boeken van Anna McPartlin

Meer over Anna McPartlin

Genre: Roman

Geboren: 1972

Geboorteland: Ierland

Website: Anna McPartlin


Overzicht

  • Alles tussen ons - The space between us
  • De negen dagen van Rabbit Hayes - The last days of Rabbit Hayes
  • Mijn hart op slot - Pack up the moon

gedetailleerd overzicht

OverzichtAlles tussen ons
Als je kon kiezen, had je sommige dingen in je leven dan anders gedaan?

Van jongs af aan waren Eve en Lily onafscheidelijk, tot een grote ruzie een einde maakte aan hun vriendschap. Zeventien jaar later ontwaakt Eve na een ongeluk in het ziekenhuis en komt tot de ontdekking dat haar vroegere beste vriendin haar verpleegster is.

Eerst is het onwennig, maar tijdens de revalidatie groeien de vriendinnen naar elkaar toe. Ze durven hun fouten uit het verleden - en heden - onder ogen te komen. En ze zien haarscherp hoe de ander haar leven kan veranderen: Lily moet loskomen van haar mislukte huwelijk en Eve moet leren zien hoe zij anderen soms kwetst.

Het ongeluk van Eve biedt hen allebei een tweede kans, juist op het moment dat ze die schouder om op te leunen zo goed kunnen gebruiken. Maar Eve en Lily kunnen niet vermoeden welke toekomst hun vriendschap te wachten staat...
Schrijver: Anna McPartlin
Oorspronkelijke titel: The space between us
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789400508361
Ebook: 9789044975987
Uitgever: Bruna
De negen dagen van Rabbit Hayes
Een waarheid waar niemand omheen kan: het leven kun je niet sturen...

 Rabbit Hayes houdt van haar 'gewone' leven en van alle buitengewone mensen om zich heen. Ze is gek op haar dochter, Juliet. Op haar kleurrijke, chaotische familie. En op de enige man in haar hart: Johnny Faye. Maar het lijkt erop dat de wereld andere plannen heeft gemaakt voor Rabbit. En daar heeft ze vrede mee. Want zij heeft haar eigen plannen - en nog een paar dagen de tijd om ze werkelijkheid te laten worden.

Een waarheid om te onthouden: dit is een verhaal waarin wordt gelachen om de verrassingen van het leven. Een verhaal over het vinden van plezier in elk moment.
Schrijver: Anna McPartlin
Oorspronkelijke titel: The last days of Rabbit Hayes
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789400507104
Ebook: 9789044974843
Uitgever: Bruna
Mijn hart op slot
Emma en haar vrienden hebben een leuk leven. Ze zijn jong en succesvol, de toekomst lacht hen toe. Maar een wild feestje eindigt plotseling in een tragedie. Emma's partner John, met wie ze al twaalf jaar gelukkig is, verongelukt. Haar wereld is beroofd van alle licht en hoop.

Emma wil haar bed niet meer uit, ook al zijn haar vrienden er voor haar. Zoals Clodagh, haar stoere hartsvriendin, de pasgetrouwde Anne en Richard en de charmante Seán, Johns beste vriend. Maar vooral hij kan Emma niet troosten. Eerst moeten zij allemaal, net als Emma, in het reine komen met de gevolgen van die fatale nacht.
Schrijver: Anna McPartlin
Oorspronkelijke titel: Pack up the moon
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789044319507
Uitgever: The House of Books