Boekenplank:
Kies

Boeken van Melinda Metz

Meer over Melinda Metz

Genre: Roman

Website: http://www.melindaandlaura.com/melinda-metz

MacGyver

  1. Hartendief op pootjes - Talk to the paw
  2. Als de kat van huis is... - The secret life of Mac

Gedetaileerd overzicht

MacGyver

Hartendief op pootjes

Zij is klaar met mannen, maar haar kat is het daar niet mee eens...

Jamie is vierendertig, single, en heeft voorlopig genoeg van mannen. Na haar tijd te hebben verspild aan De man die zich niet wilde binden, De egocentrische man en De man die vergat dat hij al getrouwd was, is haar kat MacGyver het enige mannelijke wezen dat ze nog in haar buurt wil hebben. MacGyver is een lieverd, maar hij heeft de vreemde gewoonte om spullen te stelen.

MacGyver op zijn beurt vindt het maar niets dat Jamie alleen wil zijn en bedenkt dat buurman David best goed bij haar zou passen. Hij steelt iets van David en verstopt dat bij Jamie, daarna steelt hij iets van Jamie en verbergt dat bij David. Binnen de kortste keren raken de twee aan de praat over gestolen goederen en relatieproblemen. Maar ze worden niet verliefd, echt niet...

Schrijver: Melinda Metz
Oorspronkelijke titel: Talk to the paw
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789402731408
Ebook: 9789402756746
Uitgever: HarperCollins
Als de kat van huis is...

Mac is dik tevreden. Door zijn toedoen heeft zijn vrouwtje de perfecte partner gevonden, en ze is nu zelfs op huwelijksreis! Mac kan van zijn welverdiende rust genieten. Tot Briony, de kattenoppas, arriveert. Zoals de meeste mensen blijkt ze hopeloos in de liefde, en wie moet er dus weer in actie komen?

Briony heeft haar verloofde voor het altaar laten staan en voelt zich daar vreselijk over. Voorlopig is Mac de enige 'man' met wie ze durft te knuffelen! Maar Mac is het daar niet mee eens en lokt Briony naar Nate, een knappe jongen uit de buurt.

Eerst lijkt het liefde op het eerste gezicht, maar mensen moeten nu eenmaal altijd moeilijk doen. Waarom volgen ze niet gewoon hun instinct? Mac ziet het kopschuddend aan, en is niet van plan zijn pootjes er vanaf te trekken. Het zál hem lukken deze twee te koppelen!

Schrijver: Melinda Metz
Oorspronkelijke titel: The secret life of Mac
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789402703665
Ebook: 9789402758450
Uitgever: HarperCollins