Boekenplank:
Kies

Boeken van Olivia Miles

Meer over Olivia Miles

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Olivia Miles


Blue Harbor

  1. Een plaats voor ons - A place for us
  2. Zomer van tweede kansen - Second chance summer

gedetailleerd overzicht

Blue HarborEen plaats voor ons

Omdat haar vader een nare val heeft gemaakt, keert Britt terug naar haar geboorteplaats Blue Harbor. Ze moet het familiebedrijf draaiende houden tot haar vader het weer zelf kan. Iedereen is alleen voor het gemak vergeten te vermelden dat haar eerste en enige liefde Robbie ook terug is in Blue Harbor, en veel dichterbij dan ze prettig vindt.

Hoewel Britt en Robbie een verleden hebben, is ze ervan overtuigd dat er geen toekomst in zit. Maar als ze wil dat het familiebedrijf wél een toekomst heeft, moet ze samenwerken met Robbie. Hoe langer Britt in Blue Harbor is, hoe meer ze beseft dat sommige tradities - en sommige mensen - niet vergeten mogen worden.

Schrijver: Olivia Miles
Oorspronkelijke titel: A place for us
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789083219073
Ebook: 9789493297012
Uitgever: April Books
Zomer van tweede kansen

Sinds het vertrek van haar jeugdliefde Matt heeft Amelia zich ontpopt tot de lijm die haar familie bij elkaar houdt. Een belangrijke taak en een perfecte manier om haar af te leiden van haar eigen leven... vooral omdat ze ook nog een succesvol café runt. Maar dan ineens duikt haar high school sweetheart weer op in Blue Harbor. Amelia's zomer ziet er nog zonniger uit door Matts komst.

Maar is het wel echt zo mooi? Want Matt, die nu architect is, komt in Blue Harbor een resort bouwen en wat fouten rechtzetten. Wat hij niet verwacht, is dat hij stuit op weerstand tegen zijn bouwplannen en gevoelens voor Amelia. Zal deze zomer een tweede kans betekenen voor Amelia en Matt, of zijn hun levens te ver uit elkaar gegroeid?

Schrijver: Olivia Miles
Oorspronkelijke titel: Second chance summer
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789083219080
Ebook: 9789493297029
Uitgever: April Books