Boekenplank:
Kies

Boeken van Karen Moline

Meer over Karen Moline

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Karen Moline


Overzicht

Lunch
Een toevallige ontmoeting in een Londens restaurant. Zo begint de verleiding...

Als zij niet te laat was gekomen, zou het nooit gebeurd zijn. Dan zou hij haar niet eens hebben opgemerkt. Nu, terwijl zij vlak naast hem gaat zitten, wordt zijn aandacht onmiddellijk getrokken door haar sensuele uitstraling. En Nick Muncie, de wereldberoemde Hollywood-acteur, kan er niet tegen dat zij hem negeert, dat zij zijn dwingende pogingen tot oogcontact vermijdt. Olivia Morgan is de enige vrouw in het hele restaurant die niet in Nick Muncie geïnteresseerd lijkt. Dat is de verwende superster niet gewend. Hij moet en zal de mooie Olivia veroveren, haar bezitten, haar hebben.

Enkele dagen later zoekt Nick Olivia op in haar atelier. Wil zij een portret van hem schilderen? Geprikkeld maar ook gevleid door Nicks charmante vasthoudendheid, besluit Olivia het spel mee te spelen. Maar dat komt haar duur te staan. Voordat zij er erg in heeft wordt Olivia totaal overrompeld door zijn erotische aantrekkingskracht - en verzet zich niet langer.

Tot hun verhitte relatie ontbrandt in een hypnotische cyclus van beangstigende perversiteit. Vechtend tegen de honger van hun obsessie, dreigen Olivia en Nick verzwolgen te worden door hun verwoestende passie...
Schrijver: Karen Moline
Oorspronkelijke titel: Lunch
Eerste uitgave: 1994
ISBN/EAN: 9789026107689
Uitgever: De Fontein