Boekenplank:
Kies
  • Home
  • M
  • Mary Alice Monroe

Boeken van Mary Alice Monroe

Meer over Mary Alice Monroe

Genre: Roman

Geboren: 1960

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Mary Alice Monroe


Het strandhuis / The Beach House

  1. Terug naar het strandhuis - The beach house
  2. Dromen van het strandhuis - Swimming lessons
  3. Herinneringen aan het strandhuis - Beach house memories

gedetailleerd overzicht

Het strandhuis / The Beach HouseTerug naar het strandhuis

De veertigjarige Caretta heeft al jaren geen contact meer met haar familie die in het zuiden van het land woont. Op een dag ontvangt ze een brief van haar moeder waarin zij haar dochter vraagt naar huis te komen. Omdat Caretta de controle over haar eigen leven aan het kwijtraken is, besluit ze terug te gaan naar het strandhuis op het mooie Carolina Lowcountry, waar zij opgroeide.

Al snel krijgt het eilandritme vat op haar: ze kan zich voor het eerst in lange tijd weer ontspannen en ziet dat het leven weer zin heeft. Het strand, de zee, haar thuis... Caretta gaat zich ontfermen over bedreigde schildpadden en haalt oude banden aan met mensen die zij dacht verloren te hebben. Haar belangrijkste levensles leert zij door het hernieuwde contact met haar moeder. Het is een les waarbij liefde zeker ook zijn offers zal vragen.

Schrijver: Mary Alice Monroe
Oorspronkelijke titel: The beach house
Eerste uitgave: 2002
ISBN/EAN: 9789045217888
Ebook: 9789045219288
Uitgever: Karakter
Dromen van het strandhuis

Toy Sooner heeft al voor veel uitdagingen gestaan. Ze ontworstelde zich aan een gewelddadige relatie, en nu voedt ze ook nog haar dochter in haar eentje op. In het zeeaquarium waar ze werkt vindt ze een nieuwe uitdaging: ze wil een ziekenhuis voor zeeschildpadden starten... samen met haar aantrekkelijke baas Ethan.

Lukt het om haar angsten onder ogen te zien en weer naar de toekomst te kijken?

Schrijver: Mary Alice Monroe
Oorspronkelijke titel: Swimming lessons
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789401615020
Ebook: 9789401615044
Uitgever: Xander
Herinneringen aan het strandhuis

Herinneringen aan het strandhuis voert je mee naar de Amerikaanse kust en de jaren zeventig, waar turtle lady Lovie haar toevlucht zoekt in het strandhuis van haar familie. Daar is ze even weg van haar sociale verplichtingen, overheersende echtgenoot en zijn affaires.

Als ze de bevlogen bioloog Russell ontmoet en hartstochtelijk verliefd op hem wordt, staat Lovie voor een dilemma: kiest ze voor haar veilige, bekende leventje of voor de liefde, met het risico haar reputatie, rijkdom en kinderen te verliezen?

Schrijver: Mary Alice Monroe
Oorspronkelijke titel: Beach house memories
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789401617451
Ebook: 9789401617680
Uitgever: Xander