Boekenplank:
Kies

Boeken van Susan Moonen

Susan Moonen is auteur, tekstschrijver en journalist. Tevens is ze eigenaar van Moonen Media: een onderneming gespecialiseerd in tekstontwerp & journalistiek.

Meer over Susan Moonen

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1976

Website: Susan Moonen


Overzicht

  • Conflict
  • Zwarte aarde

gedetailleerd overzicht

OverzichtConflict

Is hun vriendschap sterk genoeg om het verraad te overleven?

Eva en Lotte zijn al sinds de kleuterschool onafscheidelijk. Hun vriendschap is de wereld. Lotte is getrouwd en moeder van een tweeling. Eva werkt bij een bank en woont samen met Johan, een makelaar in onroerend goed.

Dan worden er in Ravenstein, het stadje waar de vriendinnen wonen, dode vrouwen gevonden. De ontzielde lichamen zijn gemarteld, de lompheid van de verkrachtingen is ongekend.

Al snel na de vondst ontdekt Eva iets verschrikkelijks. Het gaat haar voorstellingsvermogen volledig te boven. Ze verzet zich tegen de waarheid, maar de feiten stapelen zich op. Hoe kan ze haar vriendin Lotte beschermen?

Schrijver: Susan Moonen
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789461091314
Uitgever: De Crime Compagnie
Zwarte aarde

Als je jeugd om wraak schreeuwt...

Vroeg of laat eist je jeugd haar tol. Zo ook bij Rosalie. Ze verloor haar broer Walt toen hij 15 jaar oud was. Doodmoe door de jarenlange kwellingen van klasgenoot Krijn van Voorden, zag hij geen andere uitweg dan zelfmoord. Rosalie zint op wraak.

Wanneer ze jaren later solliciteert als personal assistent van Krijn komt haar kans op vergelding gevaarlijk dichtbij. Maar wanneer ze haar plan dan eindelijk uitvoert, blijkt de waarheid gruwelijker dan ze ooit had kunnen vermoeden...

Schrijver: Susan Moonen
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789089620118
Uitgever: Iris