Boekenplank:
Kies

Boeken van Sue Moorcroft

Sue Moorcroft is geboren in Duitsland omdat haar vader daar ten tijde van haar geboorte gelegerd was. Ze is opgegroeid op Cyprus en Malta. Hoewel ze in Engeland woont, beschouwt ze Malta als haar tweede thuisland.

Meer over Sue Moorcroft

Genre: Roman

Geboorteland: Duitsland

Website: Sue Moorcroft


Overzicht

  • Die zomer in Italië - One summer in Italy
  • Die vakantie in Frankrijk - Just for the holidays
  • Die zomerliefde op het eiland - Summer on a sunny island

gedetailleerd overzicht

OverzichtDie zomer in Italië

Als Sofia Bianchi's vader Aldo overlijdt, moet ze haar hele leven opnieuw inrichten. Ze heeft jarenlang voor hem gezorgd, en beseft dat het nu tijd is om haar eigen leven te gaan leiden. Daarbij heeft ze haar vader, vlak voor zijn dood, beloofd om naar de plek te gaan waar hij is geboren. Een klein dorp in het bergachtige Umbrië.

Sofia vertrekt en gaat als serveerster werken in het slaperige Italiaanse dorp vol familiegeheimen. Al snel maakt ze kennis met Amy, een meisje dat wanhopig haar weg zoekt in het leven sinds ze ontdekte dat haar vader niet haar biologische vader is. Sofia helpt Amy om deze moeilijke tijd door te komen. Maar het is de interessante Levi die voor Sofia de grootste afleiding blijkt te zijn.

Schrijver: Sue Moorcroft
Oorspronkelijke titel: One summer in Italy
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789045216430
Uitgever: Karakter
Die vakantie in Frankrijk

Een zomer in de Franse Provence met haar familie lijkt Leah heerlijk, tot zich tussen de vakantiegangers ook drie tieners met twee liefdesaffaires, een scheidend echtpaar en een onverwachte zwangerschap aandienen. Dit is niet de ontspannen vakantie die Leah Beaumont in gedachten had, maar ze zal het ermee moeten doen. En dus reist ze naar Frankrijk in haar eigen Porsche Cayenne, terwijl haar familieleden volgen in hun Pink-Pig bus (jazeker, het busje is roze).

Leah vervult de rol van gesprekspartner, kok en afwasser, maar fungeert ook als bliksemafleider voor de huwelijksperikelen van haar zus. Het lijkt erop dat dit een ‘holiday-from-hell’ gaat worden, maar Leah blijkt een sympathieke en energieke vrouw te zijn die op haar best is als het tegenzit. Zij houdt de boel draaiende als alle anderen vol zijn van hun eigen emotionele problemen.

Tussen alle tumult in de prachtige en zonnige lavendelvelden wordt Leah afgeleid door een aantrekkelijke piloot die zijn gîte aan het opknappen is...

Schrijver: Sue Moorcroft
Oorspronkelijke titel: Just for the holidays
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789045216607
Ebook: 9789045216706
Uitgever: Karakter
Die zomerliefde op het eiland

Een reis naar Malta zet haar leven op zijn kop!

Rosa’s relatie met haar partner Marcus is pasgeleden tot een verdrietig einde gekomen en ze snakt naar afleiding. Haar moeder Dory woont op Malta en nodigt Rosa uit om vakantie bij haar te vieren. Bovendien strikt ze Rosa binnen no time voor een date met Zach, de knappe buurman.

Hoewel Zach en Rosa daar allebei weinig zin in hebben, springt er tóch al snel een vonk over. Rosa zit echter in een ingewikkelde financiële situatie, en Zach heeft op zijn beurt een mysterieus, duister verleden, wat hun belemmert samen te zijn...

Schrijver: Sue Moorcroft
Oorspronkelijke titel: Summer on a sunny island
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789401615334
Ebook: 9789401615372
Uitgever: Xander