Boekenplank:
Kies

Boeken van Beth Moran

Meer over Beth Moran

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Beth Moran


Overzicht

  • Een tijd om te dansen - I hope you dance
  • Noem mij bij mijn naam - The name I call myself
  • Precies zoals je bent - Lean on me

gedetailleerd overzicht

OverzichtEen tijd om te dansen

Ruth Henderson is weer bij haar ouders gaan wonen, en dat op de leeftijd van 33. Maar met de berg schulden die haar overleden partner haar heeft nagelaten en een tienerdochter die in de problemen zit, heeft ze weinig keus. 

Ruth voelt zich totaal niet op haar plek in het kleine stadje, waar alle spoken uit haar verleden zich weer laten zien. Haar ouders zijn nogal van haar vervreemd en ze durft haar voormalige jeugdliefde bijna niet onder ogen te komen. 

Maar dan wordt ze gedwongen om naar een vrouwenavond te gaan, waar ze een stel bijzondere vrouwen ontmoet, ieder met hun eigen verhaal. Voor het eerst maakt ze échte vriendinnen.

Schrijver: Beth Moran
Oorspronkelijke titel: I hope you dance
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789492831149
Uitgever: Sestra
Noem mij bij mijn naam

Een rustig leven - dat is alles wat Faith wil. Rust voor haar broer, een baan om de armoede op afstand te houden en het verleden vergeten. Het lijkt aardig te lukken: ze staat op het punt om te trouwen met Perry, de succesvolle zakenman die verliefd op haar werd. Maar wil ze echt een society bruiloft zoals haar schoonmoeder die bedenkt?

Als ze zelf op onderzoek uit gaat, stuit ze op een vrolijk kerkkoor. Faith gaat meezingen, sluit nieuwe vriendschappen en raakt totaal in verwarring door de ontmoeting met pastor Dylan. En haar verleden laat haar ook niet met rust, als de moordenaar van haar moeder vrijkomt uit de gevangenis.

Schrijver: Beth Moran
Oorspronkelijke titel: The name I call myself
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789492831286
Uitgever: Sestra
Precies zoals je bent

Olivia Tennyson - ‘Ollie’ voor vrienden - probeert een leven voor zichzelf te creëren, weg van de bemoeienis van haar moeder. Als tiener maakte Ollie een lijstje met alle dingen waarvan ze droomde: haar eigen huis, een gelukkig huwelijk en een gezin. Nu is ze 29, single en woont ze nog steeds bij haar overbezorgde en manipulatieve moeder. Hoogste tijd dus om het heft in eigen handen te nemen.

Zonder het haar moeder te vertellen of haar om toestemming te vragen, gaat Ollie op zoek naar haar droomhuis en betrekt ze een schattige cottage met een tuin die leidt naar een groot bos. Nu dat gelukt is, hoeft Ollie alleen nog maar de rest van haar dromenlijstje af te vinken en uit te vinden wie ze werkelijk is. Daarna durft ze pas te dromen van romantiek. Hoe gaat ze tenslotte haar droomman vinden, midden in het bos?

Schrijver: Beth Moran
Oorspronkelijke titel: Lean on me
Eerste uitgave: 2024
ISBN/EAN: 9789029737265
Ebook: 9789029737272
Uitgever: Kok