Boekenplank:
Kies

Boeken van Eleanor Moran

Meer over Eleanor Moran

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

Ontbijt op bed
De 31-jarige Amber gelooft niet meer in de liefde. Toen ze haar moeder als jong meisje betrapte met een andere man kreeg haar gevoel voor romantiek al een flinke opdonder en nu heeft haar man overspel gepleegd. Inmiddels heeft Amber haar trouwfoto's weggestopt op zolder, haar bruidsjurk verkocht op eBay en een scheiding aangevraagd.

En aangezien ze geen enkele behoefte heeft om haar liefdesleven uit het slop te halen, besluit ze zich te storten op iets anders: haar carrière. Amber weet een felbegeerde baan te veroveren als kok in de keuken van een befaamde chef, Oscar Retford, wiens temperament al even legendarisch is als de prachtige gerechten die hij creëert. Amber vindt het niet erg dat ze keihard zal moeten werken om zich te bewijzen, zo hoeft ze tenminste niet na te denken over haar frustrerende liefdesleven.

Haar samenwerking met de heetgebakerde Oscar veroorzaakt echter algauw vonken in de keuken. En alsof dat nog niet lastig genoeg is, loopt Amber haar ex plotseling tegen het lijf...
Schrijver: Eleanor Moran
Oorspronkelijke titel: Breakfast in bed
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789000302963
Ebook: 9789000304721
Uitgever: Van Holkema & Warendorf