Boekenplank:
Kies

Boeken van Diana Morgan

Diana Morgan is het pseudoniem van het schrijversduo Alex Kamoroff en Irene Goodman. Hun samenwerking eindigde in 1992 waarna ze beiden onder hun eigen naam verder publiceerden.

Meer over Diana Morgan

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Pseudoniem (van): Alex Kamoroff, Irene Goodman

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

  • Gestolen verlangen - Blondes prefer gentlemen
  • Zeven verloren jaren - Chapel Hill

gedetailleerd overzicht

OverzichtGestolen verlangen

Susan Melinka was niet alleen een onafhankelijke vrouw, maar ook een beeldschoon blondje en een opgewonden sprookjesfiguur die zich als verstekeling op een luxueus cruiseschip had verstopt. James William Bentley was een rijke passagier die zich op diezelfde reis stierlijk verveelde. Tenminste, tot hij Susan in het oog kreeg op het moment dat zij een greep deed naar zijn maaltijd, met champagne en al... zo onder zijn eigen neus vandaan.

En alsof de raadselachtige aanwezigheid van Susan nog niet intrigerend genoeg was, verdwenen er aan boord plotseling ook waardevolle voorwerpen. James en Susan voelen zich sterkt tot elkaar aangetrokken, maar tegelijkertijd verdachten ze elkaar. Maar zo'n lieftallige verstekelinge kon toch zeker geen dief zijn?

Schrijver: Diana Morgan
Oorspronkelijke titel: Blondes prefer gentlemen
Eerste uitgave: 1988
ISBN/EAN: 9789037801613
Uitgever: De Vrijbuiter
Zeven verloren jaren
Het geluk lijkt Natalie Parnell toe te lachen. Ze is beeldschoon, zelfbewust en uitermate intelligent. Met prachtige cijfers is ze van de universiteit gekomen, ze heeft een prachtige baan in het verschiet en gaat trouwen met Jordan Brenner, de meest fantastische man die er op aarde rondloopt. Tot die stralend mooie dag waarop de mooie toekomstplannen in één klap worden verbrijzeld door een rampzalig ongeluk...

Als Jordan beseft dat Natalie, zijn sprankelende geliefde, in coma is geraakt en de artsen haar geen schijn van kans geven, kan hij maar moeilijk accepteren dat hij haar voorgoed kwijt is. Wanhopig zoekt hij troost bij Sheila Riken, de ex-vriendin die hij aan de kant heeft gezet voor Natalie. Sheila heeft heel lang op deze kans gewacht en is bereid alles te doen om Jordan terug te winnen.

Sheila's vader, een onmetelijk rijke en sluwe advocaat, beschouwt de ambitieuze Jordan als de ideale schoonzoon. Als de doktoren hem vertellen dat Natalie in verwachting is, bedenkt hij een weerzinwekkend - maar bijzonder uitgekookt - plan om Jordan aan zijn door en door verwende dochter Sheila te binden. En Jordan, murw geslagen door zijn enorme verlies, trapt er met open ogen in.

Tegen alle verwachtingen in ontwaakt Natalie na zeven jaar uit haar coma. Ze kan zich maar weinig herinneren en heel voorzichtig gaat zij op onderzoek uit naar haar verleden. Niets heeft haar voorbereid op de schokkende gebeurtenissen die haar te wachten staan...
Schrijver: Diana Morgan
Oorspronkelijke titel: Chapel Hill
Eerste uitgave: 1992
ISBN/EAN: 9789051125009
Uitgever: Zuid-Hollandsche U.M.

Andere titels van Diana Morgan:

  • Baken van geluk - Ocean fires
  • De weg naar haar hart - Anything goes
  • Een onvergetelijk moment - Crystal dreams
  • Land van melk en honing - The wedding belle
  • Oranje dromen - Amber dreams
  • Verborgen hartstocht - Two in a huddle