Boekenplank:
Kies
  • Home
  • M
  • Sarah Morgenthaler

Boeken van Sarah Morgenthaler

Meer over Sarah Morgenthaler

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Sarah Morgenthaler


Moose Springs

  1. Droomvakantie - The tourist attraction
  2. Droomman - Mistletoe and Mr. Right
  3. Droomuitzicht - Enjoy the view

gedetailleerd overzicht

Moose SpringsDroomvakantie

Toen Graham Barnett zijn eetcafé de Tourist Trap noemde, was dat bedoeld als grapje. Nu zit hij vast aan het grillen van worstjes voor een eindeloze stroom toeristen, die hem allemaal irriteren. Zelfs de enige die rustig aan een tafeltje zit met haar boek...

Twee weken in Alaska is niet de top van Zoey Caldwells bucketlist. Het is haar volledige bucketlist. Een blik op het bergstadje Moose Springs, en ze is verkocht. Maar wanneer een goede daad haar Grahams leven in schiet, ontdekt ze dat er meer is aan deze knorrige local dan ze kon vermoeden... en meer om lief te hebben in Moose Springs dan alleen de prachtige wildernis van Alaska.

Schrijver: Sarah Morgenthaler
Oorspronkelijke titel: The tourist attraction
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789400513198
Uitgever: Bruna
Droomman

Lana Montgomery is alles wat het gemoedelijke stadje Moose Springs niet kan waarderen: een rijke socialite die denkt dat alles wel even kan veranderen. Maar Lana is vastbesloten om te bewijzen dat ze hier thuishoort. Zelfs als ze daarvoor haar hakken moet inruilen voor sneeuwlaarzen en op jacht moet naar een op hol geslagen eland.

En echt, hoe moeilijk kan dat nou helemaal zijn?

De laatste jaren zijn zwaar geweest voor Rick Harding, maar het wordt er niet makkelijker op nu zijn droomvrouw naar Moose Springs is verhuisd. Wanneer Lana hem per ongeluk raakt met een verdovingspijl, is het duidelijk dat ze wel wat hulp kan gebruiken - en wie weet… ziet ze hem dan voortaan wél staan. Als het Rick en Lana lukt om de dolle eland te vangen voor die het stadje verwoest, zouden ze wel eens de plek kunnen vinden waar ze thuishoren - samen.

Schrijver: Sarah Morgenthaler
Oorspronkelijke titel: Mistletoe and Mr. Right
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789400513204
Ebook: 9789044932164
Uitgever: Bruna
Droomuitzicht

De carrière van voormalig Hollywoodlieveling River Lane gaat bergafwaarts. Vastbesloten om opnieuw te beginnen, achter de camera deze keer, neemt ze een documentaire op over het pittoreske stadje Moose Springs, Alaska.

Dat zou eenvoudig moeten zijn, maar de bewoners moeten niks hebben van River. Toch wil ze deze documentaire maken en zich bewijzen, wat er ook voor nodig is.

Schrijver: Sarah Morgenthaler
Oorspronkelijke titel: Enjoy the view
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789400513211
Ebook: 9789044932171
Uitgever: Bruna