Boekenplank:
Kies

Boeken van Beth Morrey

Meer over Beth Morrey

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Beth Morrey


Overzicht

Een tweede kans voor Missy

Haar redding stond voor de deur. Ze hoefde alleen nog maar open te doen...

De wereld van de negenenzeventigjarige Missy Carmichael is tegenwoordig heel klein. Ze heeft verdriet omdat ze nauwelijks nog contact heeft met haar familie. Haar huis is doodstil, op haar voetstappen, het geluid van de radio en het tikken van de klok na. Missy is een mopperkont geworden en ze weet dat ze haar eenzaamheid alleen maar aan zichzelf te danken heeft. Ze verdient ook niet beter, denkt ze, na wat ze gedaan heeft.

Dan ontmoet ze in het park per toeval twee heel verschillende vrouwen en neemt haar leven een onverwachte wending. Er wacht een heel nieuw leven op Missy, maar dan moet ze wel moedig genoeg zijn om haar kansen te grijpen. Is ze met haar negenenzeventig jaar te oud voor een tweede kans?

Een tweede kans voor Missy is een roman die doorspekt is met liefde, verlies en eenzaamheid, maar vooral met hoop. Het is een aangrijpend ‘coming of old age’-verhaal waarin gewone dagen bijzonder worden door de kracht van vriendschap, saamhorigheid en vergiffenis voor jezelf, op welke leeftijd dan ook.

Schrijver: Beth Morrey
Oorspronkelijke titel: The love story of Missy Carmichael
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789026353789
Ebook: 9789026353796
Uitgever: Ambo | Anthos