Boekenplank:
Kies

Boeken van Natasha Mostert

Meer over Natasha Mostert

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboorteland: Zuid-Afrika

Website: Natasha Mostert


Overzicht

  • Fluisterwater - The other side of silence
  • Het uur van de heks - Season of the witch
  • Schaduwspel - The midnight side
  • Strandwolf - Windwalker

gedetailleerd overzicht

OverzichtFluisterwater
Het is de fascinerendste muziek die ooit is bedacht. Angels' Key, een waanzinnig succesvol computerspel, heeft de wereld veroverd. Maar er komen verontrustende berichten dat degenen die verslaafd raken aan het spel gewelddadig worden.

Het spel is uitgevonden door drie briljante jonge mannen. De Amerikaan Jon Falconer gaat naar Afrika om het geheim te ontsluieren van rotsen die mysterieuze klanken voortbrengen. Hij ontmoet er Tia Theron, een mooie vrouw die de oerkracht van de rotsen begrijpt. Stephen Yale is een Engelsman die een zoektocht is begonnen naar de perfecte toon. En dan is er Richie, een geniale hacker, én de broer van Jon.

Als Stephen en Jon allebei verliefd worden op Tia, krijgt de muziek hen in een wurgende greep. Wanneer de toon steeds dichter in de buurt van de perfectie komt, wordt de wereld overspoeld door een golf van chaos en geweld. Het leidt tot een gruwelijke catastrofe die alleen maar kan worden afgewend door een onvoorstelbaar offer...
Schrijver: Natasha Mostert
Oorspronkelijke titel: The other side of silence
Eerste uitgave: 2001
ISBN/EAN: 9789044306101
Uitgever: The House of Books
Het uur van de heks
Gabriel Blackstone is een eenentwintigste--eeuwse computerhacker in Londen met een uniek talent. Hij is in staat mensen van een afstand te doorgronden omdat hij hun gedachten kan lezen. Hij doet dat met de grootste terughoudendheid - tot hij wordt benaderd door een ex-geliefde die hem smeekt haar stiefzoon te vinden.

De jongen is enkele maanden geleden in het gezelschap van twee zussen gezien. En dus brengt Gabriel een bezoek aan het Monk House in Chelsea, een plaats waar de tijd lijkt stil te staan. De woonkamer is vol rozengeur, Afrikaanse maskers hangen in rijen aan de muren, en overal domineert een mysterieus symbool van een kruis met een cirkel.

Gabriel raakt in de ban van het huis en de eigenaars ervan, de mooie, raadselachtige gezusters Monk. Een van hen is een moordenares die een geheim wil beschermen dat zo oud is als de tijd...
Schrijver: Natasha Mostert
Oorspronkelijke titel: Season of the witch
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789044320763
Uitgever: The House of Books
Schaduwspel
Isa DeWitt is niet verbaasd wanneer haar nicht Alette haar 's avonds laat opbelt met een verzoek om hulp. Tot ze de volgende dag ontdekt dat Alette al twee dagen dood is.

Ze heeft drie enveloppen nagelaten waarin gedetailleerde instructies zitten. Deze moet Isa volgen om zo de financiële ondergang van Alettes echtgenoot te veroorzaken.

Met tegenzin voert Isa het plan van haar nicht uit. Hoe meer ze in het verleden van Alette en Justin duikt, hoe gevaarlijker het voor haar wordt. Ze weet nog niet dat haar nicht om het leven gebracht is. En de moordenaar schuwt geen enkel middel om Isa het zwijgen op te leggen...
Schrijver: Natasha Mostert
Oorspronkelijke titel: The midnight side
Eerste uitgave: 2000
ISBN/EAN: 9789051084733
Uitgever: The House of Books
Strandwolf
Justine Callaway, een mooie jonge fotografe, heeft een baan aangenomen als huismeester van het prachtige landhuis Paradine Park. Ze raakt bijzonder geïnteresseerd in de geschiedenis van het huis en het verhaal van de familie die binnen haar muren leefde. Een familie die verscheurd werd toen de ene broer de andere vermoordde.

Terwijl Justine steeds meer mysterieuze feiten ontdekt over het huis, begint ze een geheimzinnige verwantschap te voelen - en zelfs liefde op te vatten voor - Adam Buchanan, een persoon die ze nooit heeft ontmoet. De man die nu op de vlucht is omdat hij zijn broer om het leven heeft gebracht...
Schrijver: Natasha Mostert
Oorspronkelijke titel: Windwalker
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 9789044312683
Uitgever: The House of Books