Boekenplank:
Kies

Boeken van Eva Nagelkerke

Eva Nagelkerke is de schrijversnaam van de zussen Alexandra en Victoria Nagelkerke, ook bekend onder de naam Eva Monté.

Meer over Eva Nagelkerke

Genre: Thriller / Spanning / Mysterie

Nederland

Pseudoniem (van): Eva Monté, Alexandra Nagelkerke, Victoria Nagelkerke

Website: https://evanagelkerke.nl/


Overzicht

  • De perfecte engel
  • Stille wateren

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe perfecte engel

Ze kijken naar me. Elke nacht...

Noodgedwongen accepteert Lisa een baan als inwonende nanny. Ze moet wel, want na een heftige relatiebreuk staan zij en haar dochtertje op straat. Gelukkig blijkt Bo, het meisje voor wie ze moet zorgen, een schatje. Toch bekruipt haar al snel een unheimisch gevoel. Is die extreme bezorgdheid van Bo’s moeder wel normaal? En waarom wordt het meisje elke nacht gillend wakker?

Wanneer Lisa merkt dat er iemand aan haar spullen komt en ze dreigende appjes ontvangt, wordt het duidelijk: iemand wil haar uit de buurt hebben. Ze moet hier weg, maar kan ze de weerloze Bo wel achterlaten?

Schrijver: Eva Nagelkerke
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789402707182
Ebook: 9789402761368
Uitgever: HarperCollins
Stille wateren

Sophie heeft iets vreselijks gedaan. Of niet?

Sophie is negenentwintig en woont nog bij haar ouders. De spanning in huis is echter om te snijden. Tien jaar geleden heeft ze iets afschuwelijks gedaan, en daar moet ze nog dagelijks voor boeten. Gebukt onder schuldgevoel probeert Sophie haar leven weer op de rit te krijgen, hoewel haar omgeving haar geen centimeter ruimte geeft.

Dan slaat de twijfel toe. Wat is er eigenlijk echt gebeurd? Is zij werkelijk het monster waar de kranten vol van stonden?

De zoektocht naar de waarheid brengt Sophie en haar omgeving aan het wankelen en zorgt ervoor dat grenzen tussen waan en werkelijkheid vervagen. Iemand die niet wil dat de waarheid aan het licht komt, speelt een manipulatief spelletje met haar...

Schrijver: Eva Nagelkerke
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789402704631
Ebook: 9789402758412
Uitgever: HarperCollins