Boekenplank:
Kies

Boeken van Eva Nagelkerke

Eva Nagelkerke is de schrijversnaam van de zussen Alexandra en Victoria Nagelkerke, ook bekend onder de naam Eva Monté.

Meer over Eva Nagelkerke

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Pseudoniem (van): Eva Monté, Alexandra Nagelkerke, Victoria Nagelkerke

Geboorteland: Nederland

Website: Eva Nagelkerke


Overzicht

  • De perfecte engel
  • Niet mijn droom
  • Stille wateren

E-books

  • Een zee van tijd
  • Te koop
  • Zwaartekracht

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe perfecte engel

Ze kijken naar me. Elke nacht...

Noodgedwongen accepteert Lisa een baan als inwonende nanny. Ze moet wel, want na een heftige relatiebreuk staan zij en haar dochtertje op straat. Gelukkig blijkt Bo, het meisje voor wie ze moet zorgen, een schatje. Toch bekruipt haar al snel een unheimisch gevoel. Is die extreme bezorgdheid van Bo’s moeder wel normaal? En waarom wordt het meisje elke nacht gillend wakker?

Wanneer Lisa merkt dat er iemand aan haar spullen komt en ze dreigende appjes ontvangt, wordt het duidelijk: iemand wil haar uit de buurt hebben. Ze moet hier weg, maar kan ze de weerloze Bo wel achterlaten?

Schrijver: Eva Nagelkerke
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789402707182
Ebook: 9789402761368
Uitgever: HarperCollins
Niet mijn droom

Maar dit doen we samen, tot het eind...

Kim en Rutger doen waar anderen alleen van dromen: ze gaan met hun dochter Peru een halfjaar zeilen in de Caraïben. Maar het is niet alleen zon, zee en zuidenwind. Het is ook 24/7 niet aan elkaar kunnen ontsnappen, en dat zorgt al snel voor spanningen binnen het gezin.

Dan slaat tijdens een zwarte nacht op zee het noodlot toe. Vanaf dat moment is ruzie geen optie meer. Ze hebben elkaar nodig. Om te overleven.

Schrijver: Eva Nagelkerke
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789461096814
Ebook: 9789461097064
Uitgever: De Crime Compagnie
Stille wateren

Sophie heeft iets vreselijks gedaan. Of niet?

Sophie is negenentwintig en woont nog bij haar ouders. De spanning in huis is echter om te snijden. Tien jaar geleden heeft ze iets afschuwelijks gedaan, en daar moet ze nog dagelijks voor boeten. Gebukt onder schuldgevoel probeert Sophie haar leven weer op de rit te krijgen, hoewel haar omgeving haar geen centimeter ruimte geeft.

Dan slaat de twijfel toe. Wat is er eigenlijk echt gebeurd? Is zij werkelijk het monster waar de kranten vol van stonden?

De zoektocht naar de waarheid brengt Sophie en haar omgeving aan het wankelen en zorgt ervoor dat grenzen tussen waan en werkelijkheid vervagen. Iemand die niet wil dat de waarheid aan het licht komt, speelt een manipulatief spelletje met haar...

Schrijver: Eva Nagelkerke
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789402704631
Ebook: 9789402758412
Uitgever: HarperCollins

E-booksEen zee van tijd

De vrijheid roept. Maar is Linde wel veilig op het strand?

Linde vraagt zich steeds vaker af: is dit het nou? Heeft ze hier zo hard voor geknokt? Werken bij een prestigieus kantoor op de Zuidas is niet wat ze had gehoopt. De concurrentie is moordend en een nacht doorwerken is de normaalste zaak van de wereld.

Het enige waar Linde blij van wordt is de stiekeme relatie met Vincent, een van haar bazen. Totdat ze een schokkende foto ziet op zijn telefoon. Ze neemt een impulsief besluit en gooit haar leven radicaal om. Ze geniet van de vrijheid aan de kust, maar is ze er wel veilig?

Schrijver: Eva Nagelkerke
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789461096593
Uitgever: De Crime Compagnie
Te koop

Hoe ver zou jij gaan om je huis te verkopen?

Het is 2013. Nederland zucht onder de crisis. Er is nauwelijks beweging op de woningmarkt. Gelukkig is er hoop.

De man van Marlinde, makelaar Richard Hoek, hanteert onorthodoxe methoden om de huizen van zijn radeloze klanten te verkopen. Dat hij daarbij een spoor van vernieling nalaat, ontdekt Marlinde pas als het te laat is...

* Eerder uitgebracht onder de naam Eva Monté.

Schrijver: Eva Nagelkerke
Eerste uitgave: 2014
Ebook: 9789461097262
Uitgever: De Crime Compagnie
Zwaartekracht

Wat doe je als je weet dat je zo niet verder kan?

Emma heeft een levensgroot probleem. Ze is zo zwaar dat ze een laatste waarschuwing heeft gekregen. Als ze de mogelijkheid krijgt om hier samen met een groep lotgenoten iets aan te doen, grijpt ze die kans op een ander leven met beide handen aan.

De groep reist af naar het Griekse eiland Chios waar ze zich gedurende zes weken onderwerpen aan een streng regime om een echte verandering in gang te zetten. Als één van hen na een paar dagen plotseling overlijdt, slaat de stemming om van hoop naar angst. Emma voelt dat haar leven in gevaar is, maar wie kan ze nog vertrouwen?

* Eerder uitgebracht onder de naam Eva Monté.

Schrijver: Eva Nagelkerke
Eerste uitgave: 2016
Ebook: 9789461097323
Uitgever: De Crime Compagnie