Boekenplank:
Kies

Boeken van Melissa Nathan

Melissa Nathan was journaliste voor ze schrijfster werd. Ze overleed op 37-jarige leeftijd aan de gevolgen van borstkanker. 

Meer over Melissa Nathan

Genre: Roman

Geboren: 1968 / Overleden: 2006

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

  • De nanny - The nanny
  • Ik zal je leren - The learning curve
  • Kus me Kate - The waitress
  • Vergeet het maar - Persuading Annie

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe nanny
Jo Green wil een flitsend leven, weg van huis, weg van haar saaie verloofde Shaun. Ze gaat als kindermeisje bij een deftige familie in Londen werken. Maar haar enthousiasme slaat al gauw om in totale verbijstering. Jo kan haar nieuwe leven bij de Fitzgeralds nauwelijks omschrijven - het is één grote cultuurshock.

De heer en mevrouw Fitzgerald zijn het meest tegenstrijdige stel sinds Tom en Jerry, en hun kinderen - de superondeugende Cassandra, de bloeddorstige Zak en de verlegen kleine Tallulah - gedragen zich raadselachtig. Jo verlangt stiekem terug naar huis.

Door schade en schande krijgt ze tenslotte toch de smaak te pakken van de moderne levensstijl in de grote stad. Tot Josh opduikt, een nieuwe huisgast. Hij is een ware lust voor het oog, maar heeft een humeur om op te schieten. En al helemaal wanneer Jo's verloofde Shaun onverwacht op bezoek komt...
Schrijver: Melissa Nathan
Oorspronkelijke titel: The nanny
Eerste uitgave: 2002
ISBN/EAN: 9789044307665
Uitgever: The House of Books
Ik zal je leren
Nicky wil graag hoofd van de school worden waar ze lesgeeft. Haar ex-verloofde Rob heeft helaas ook belangstelling voor die baan. Een lastige situatie, want Nicky heeft nog steeds gevoelens voor haar rivaal.

Er is nog een man die het haar knap lastig maakt: Mark Samuels, de vader van haar lievelings-leerling, de tienjarige Oscar. Zij vindt Mark een harteloze workaholic die zijn zoontje verwaarloost, hij vindt haar een grote bemoeial.

Maar als ze tenslotte oog in oog komen te staan, springt er direct een knetterend vonkje over. Is het mogelijk dat twee mensen die elkaar zo vervelend vinden toch verliefd op elkaar kunnen worden?
Schrijver: Melissa Nathan
Oorspronkelijke titel: The learning curve
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789044318746
Uitgever: The House of Books
Kus me Kate
Kate Simmonds barst van de ambities en dromen. Ze wil graag filmregisseur worden. Of bloemiste. Of schrijfster. En als dat allemaal niet kan, zou ze het liefste haar eigen restaurant in Londen beginnen. Ze weet zeker dat ze niet altijd serveerster zal blijven. Maar voorlopig moet het toch maar.

Opgejaagd door kribbige klanten, slecht betaald, en opgezadeld met de 'boss from hell' probeert Kate er toch nog wat van te maken. En net wanneer ze denkt dat het niet slechter kan, wordt het Grand Café waar ze werkt overgenomen door de laatste man ter wereld die ze ooit nog wilde zien.

Zijn naam is Dan. Hij was haar meest rampzalige date ooit. Maar hij heeft lange benen, messcherpe jukbeenderen en bruine vlekjes in zijn o zo blauwe ogen...
Schrijver: Melissa Nathan
Oorspronkelijke titel: The waitress
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 9789044312911
Uitgever: The House of Books
Vergeet het maar
Soms is wraak zoveel fijner dan vergeving...

Annie Markham is meestal lief en aardig. Maar ze kan ook scherp uit de hoek komen. Dat komt door haar eerste vriendje Jake. Zeven jaar geleden betekende hij alles voor haar, tot ze hem op aanraden van haar pleegmoeder keihard dumpte. Het enige betrouwbare aan mannen is dat ze volstrekt onbetrouwbaar zijn, aldus Annie.

Nu is Jake terug in haar leven. Hij is de enige die het noodlijdende familiebedrijf kan redden. Annie weet niet dat Jake nog altijd een zwak voor haar heeft, al is hij haar wrede behandeling destijds nooit vergeten. Dit is de perfecte gelegenheid voor wat sommigen 'afsluiten' noemen. Jake noemt het liever 'wraak'.
Schrijver: Melissa Nathan
Oorspronkelijke titel: Persuading Annie
Eerste uitgave: 2000
ISBN/EAN: 9789044322828
Uitgever: The House of Books