Boekenplank:
Kies
  • Home
  • N
  • Anne-Laure van Neer

Boeken van Anne-Laure van Neer

Anne-Laure van Neer werkte in de toeristische sector als animatrice, reisorganisator en reisagente. In 2010 gaf ze haar baan op om zich aan het schrijven te wijden.

Meer over Anne-Laure van Neer

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1975

Geboorteland: België

Website: Anne-Laure van Neer


Overzicht

  • Justine
  • Louise
  • Maurice

gedetailleerd overzicht

OverzichtJustine

Hoe ver ga je om je vrijheid te behouden?

Justine de Jager, 75 jaar, zit in de verhoorkamer om een moord te bekennen. Niet uit schuldgevoel maar uit noodzaak: ze wil naar de gevangenis om aan het verzorgingstehuis te ontsnappen.

Inspecteur Verbeke neemt haar getuigenis af. Verbijsterd luistert hij naar haar waanzinnig relaas waaruit blijkt dat Justine voor niets terugdeinst om haar vrijheid te behouden. Vertelt ze de waarheid of is de oude vrouw dementerende?

Schrijver: Anne-Laure van Neer
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789462420373
Uitgever: Kramat
Louise

'Huurster gevraagd voor goedkoop appartement, in ruil voor hulp in huis.' De advertentie leek zo perfect...

Anne-Laure is hoogzwanger, hormonaal labiel en heeft net ontdekt dat haar vriend de term monogamie nogal ruim interpreteert. Alles wat ze wil is een veilig nest voor haar baby, dus trekt ze in bij Louise en haar dementerende man Roger.

Net wanneer ze haar leven en hormonen weer in de hand heeft, vindt ze in een lade een verborgen manuscript. Het schetst een misdaadverhaal met in de hoofdrol Roger, Louise en een lijk dat maar niet wil verdwijnen. Is dit huis wel veilig?

Schrijver: Anne-Laure van Neer
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789460018169
Ebook: 9789460018176
Uitgever: Vrijdag
Maurice

'Beloof me, Maurice, dat je ophoudt met moorden,' zei moeder vlak voor ze stierf. Hoewel mijn taak als Verlosser van de Mensheid nog niet volbracht was, heb ik haar mijn woord gegeven. Wat moest ik anders... zo aan haar sterfbed.

Maurice, 65 jaar en seriemoordenaar, belooft aan zijn stervende moeder om zijn roeping op te geven. Het is voorgoed gedaan om de Mensheid te bevrijden van bumperklevers, BMW-rijders en Alfa-mannetjes.

Alles verloopt volgens plan tot zijn dochter thuiskomt met een nieuwe vriend. Een Alfa. Kan Maurice de verleiding weerstaan?

Schrijver: Anne-Laure van Neer
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789462420618
Uitgever: Kramat