Boekenplank:
Kies

Boeken van Ruth Newman

Meer over Ruth Newman

Genre: Thriller / Spanning

Website: http://www.ruthnewman.blogspot.com

Overzicht

  • Oogcontact - The dead of winter
  • Schaduwkant - The company of shadows
  • Vleugels van angst - Twisted wing

Gedetaileerd overzicht

Overzicht

Oogcontact
Voor de vijfde keer blijkt een vrouw op zo'n brute wijze vermoord dat er sprake moet zijn van een seriemoordenaar. De politie van New York tast in het duister, totdat rechercheur Joe Masters de jonge helderziende Dana Stone inschakelt. Zij heeft een bijzondere gave: ze kan in het bewustzijn glijden van iemand die aanwezig was bij een misdaad. Dat kan een getuige zijn geweest, maar ook het slachtoffer - en Dana kan tot haar afgrijzen zelfs met de misdadiger contact leggen. Terwijl er iets opbloeit tussen Dana en Joe Masters, neemt het onderzoek de ene ontstellende wending na de andere...
Schrijver: Ruth Newman
Oorspronkelijke titel: The dead of winter
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 978-90-218-0576-4
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Schaduwkant
Kate Benson is een jonge weduwe die lijdt onder het plotselinge verlies van haar man Charlie. Ze waren elkaars soulmate en nog maar twee jaar getrouwd. Op een dag komt haar een zeer recente vakantiefoto van vrienden onder ogen - en het lijkt wel of Charlie op de achtergrond staat, heel vaag! Hoewel haar vrienden aan haar geestelijke vermogens beginnen te twijfelen, gaat Kate op zoek, tegen beter weten in, en ze ontdekt een vreselijke waarheid.
Schrijver: Ruth Newman
Oorspronkelijke titel: The company of shadows
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 978-90-218-0389-0
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Vleugels van angst
Op het terrein van de universiteit van Cambridge wordt het verminkte lijk van een jonge vrouw gevonden. Dit is niet de eerste moord: de studenten op de campus worden belaagd door politie, pers en hun eigen angst. Hoofdverdachten zijn Olivia Corscadden, de studente die het lichaam vond, en haar vriend. Olivia vertelt aan de forensisch psychiater uitgebreid over haar leven op de universiteit. Terwijl er steeds meer gruwelijke details aan het licht komen, wordt de spanning langzaam opgeschroefd tot aan een werkelijk ontstellende ontknoping. * Dit boek is ook uitgebracht onder de titel Vleugels.
Schrijver: Ruth Newman
Oorspronkelijke titel: Twisted wing
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 978-90-218-0137-7
Uitgever: Luitingh-Sijthoff