Boekenplank:
Kies

Boeken van Sara Ney

Meer over Sara Ney

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Sara Ney


Hoe sla je een hufter aan de haak / How to date a douchebag

  1. De bijles - The studying hours
  2. De onvoldoende - The failing hours

Jock Hard

  1. Switch hitter - Switch hitter
  2. Jock Row - Jock Row
  3. Switch Bidder - Switch Bidder
Hoe sla je een hufter aan de haak / How to date a douchebag

gedetailleerd overzicht

Hoe sla je een hufter aan de haak / How to date a douchebagDe bijles

Grofgebekt. Arrogant. Een klootz*k.

Er is geen twijfel over mogelijk, Sebastian 'Oz' Osborne is de meest gelauwerde atleet van de universiteit, en waarschijnlijk ook de grootste hufter. Een lopend, pratend cliché. Hij heeft vieze praatjes, een geweldig lichaam en het kan hem geen barst schelen hoe jij of anderen over hem denken.

Slim. Elegant. Conservatief. Vergis je niet, Jameson Clarke mag dan misschien wel de meest hardwerkende student van de universiteit zijn, ze is zeker niet preuts. Ze brengt het merendeel van haar tijd door in de bibliotheek en is waakzaam als het gaat om viespeuken, atleten en hufters. En Oz Osborne valt in al die categorieën. Jameson is slim, sarcastisch en… zeker niet wat je op het eerste gezicht zou verwachten.

Hij wil haar beter leren kennen. Hij wil haar helemaal gek maken. Hij wil… haar.

Schrijver: Sara Ney
Oorspronkelijke titel: The studying hours
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789492507174
Ebook: 9781386998549
Uitgever: Tinteling Romance
De onvoldoende

Zeke Daniels is niet gewoonweg een hufter, het is een klootz*k.

Doordat hij zich gedraagt als enorme eikel, houdt Zeke Daniels mensen op een afstand. Hij heeft geen interesse in een relatie... Dat hebben de meeste eikels niet. Uitgaan met een meisje? Samen een stelletje vormen? Nope. Niets voor hem. Het lukt hem amper de relatie met zijn familie te onderhouden. Zelfs zijn eigen vrienden mogen hem niet. Althans, niet echt.

Waarom blijft hij dan maar denken aan Violet DeLuca? Lieve, stille Violet... Zijn tegenpool op alle vlakken. Het licht tegenover zijn duisternis. Zelfs haar naam klinkt als een zonnestraaltje, als een 'ze leefden nog lang en gelukkig' en al die andere ellende. Voilet, die hem bijles moet gaan geven omdat hij anders zakt voor een belangrijk tentamen. Voilet, die langzaam maar zeker zijn hufterhart binnendringt. Voilet, die er achterkomt wie Zeke Daniels daadwerkelijk is. Misschien niet eens zo'n hufter als hij iedereen wil doen geloven...

Schrijver: Sara Ney
Oorspronkelijke titel: The failing hours
Eerste uitgave: 2017
Ebook: 9781386494225
Uitgever: Tinteling Romance

Jock HardSwitch hitter

Al vanaf het moment dat ze vanavond bij me binnenstapte, wist ik dat er iets mis was. Ik kon er alleen mijn vinger niet op leggen... Hetzelfde haar. Hetzelfde stel lange benen. Hetzelfde gezicht. Ik kijk nog eens goed. Naar het kuiltje onder haar lip dat er eerder niet had gezeten. En haar lach... Die lach was niet zo onbevangen.

Dit is niet het meisje waarmee ik de afgelopen paar weken ben uitgegaan. Dit is haar tweelingzus. Ze hebben met elkaar geswitcht. Ze halen een grap met me uit, alleen weet ik bijna zeker dat ik degene ben die als laatste lacht...

Schrijver: Sara Ney
Oorspronkelijke titel: Switch hitter
Eerste uitgave: 2018
Ebook: 1230003673607
Uitgever: Tinteling Romance
Jock Row

Scarlett is altijd de verstandige. Altijd de bob. Altijd degene die alles plant. Degene die je haar vasthoudt als je voor de pot hangt na een iets te gezellige avond. Samen met haar vriendinnen is ze weekend na weekend te vinden op Jock Row, dé plek op de campus voor de beste feesten en de lekkerste atleten. En als het op het rechte pad houden van haar vriendinnen en het ontwijken van grijpgrage studenten een sport zou zijn, was zij inmiddels minstens olympisch finalist.

Scarlett staat bekend als giga jock blocker en trekt daarmee op allerlei ongewenste manieren de aandacht van de bewoners van Jock Row. Ze hebben genoeg van Scarlett en besluiten haar te verbannen. Geen enkele gast wil immers een meid in de buurt die ervoor zorgt dat hij en zijn vrienden niet kunnen scoren.

'Rowdy' Wade is de heetste speler van het honkbalteam. En de ongelukkige kerel opgezadeld met de taak om 'Mevrouwtje Saai' weg te houden uit het studentenhuis. Maar Scarlett laat zich niet zo maar aan de kant zetten. Zij blijft volharden en weekend naar weekend terugkomen. En ineens merkt Rowdy dat hij juist uitziet naar Scarletts bezoekjes.

Schrijver: Sara Ney
Oorspronkelijke titel: Jock Row
Eerste uitgave: 2018
Ebook: 1230004113041
Uitgever: Tinteling Romance
Switch Bidder

Piper heeft al járen een oogje op Ryder Williams. Wat is dan een mooier moment om hem te versieren dan het moment waarop hij zichzelf heeft opgeofferd als 'veilingsobject' voor het goede doel?

Jammer genoeg verstopt Piper zich liever dan dat ze haar veilingsbordje omhoog steekt. Want welke meid gaat nu bieden op een jongen die niet eens weet dat ze bestaat? Piper niet.

Maar daar heb je vrienden voor... Eén bemoeizuchtige vriendin, om precies te zijn. Een veel te hoog bod later en Ryder is van Piper. Helaas is ze niet van plan om haar prijs op te halen. En laat Ryder nou juist willen weten waarom dan wel niet...

Schrijver: Sara Ney
Oorspronkelijke titel: Switch Bidder
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 1230004058700
Uitgever: Tinteling Romance