Boekenplank:
Kies

Boeken van Sara Ney

Meer over Sara Ney

Genre: Roman (New Adult)

Verenigde Staten

Website: https://authorsaraney.com/

Hoe sla je een hufter aan de haak / How to date a douchebag

  1. De bijles - The studying hours
  2. De onvoldoende - The failing hours
Hoe sla je een hufter aan de haak / How to date a douchebag

Gedetaileerd overzicht

Hoe sla je een hufter aan de haak / How to date a douchebag

De bijles

Grofgebekt. Arrogant. Een klootz*k.

Er is geen twijfel over mogelijk, Sebastian 'Oz' Osborne is de meest gelauwerde atleet van de universiteit, en waarschijnlijk ook de grootste hufter. Een lopend, pratend cliché. Hij heeft vieze praatjes, een geweldig lichaam en het kan hem geen barst schelen hoe jij of anderen over hem denken.

Slim. Elegant. Conservatief. Vergis je niet, Jameson Clarke mag dan misschien wel de meest hardwerkende student van de universiteit zijn, ze is zeker niet preuts. Ze brengt het merendeel van haar tijd door in de bibliotheek en is waakzaam als het gaat om viespeuken, atleten en hufters. En Oz Osborne valt in al die categorieën. Jameson is slim, sarcastisch en… zeker niet wat je op het eerste gezicht zou verwachten.

Hij wil haar beter leren kennen. Hij wil haar helemaal gek maken. Hij wil… haar.

Schrijver: Sara Ney
Oorspronkelijke titel: The studying hours
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789492507174
Uitgever: Tinteling Romance
De onvoldoende

Zeke Daniels is niet gewoonweg een hufter, het is een klootz*k.

Doordat hij zich gedraagt als enorme eikel, houdt Zeke Daniels mensen op een afstand. Hij heeft geen interesse in een relatie... Dat hebben de meeste eikels niet. Uitgaan met een meisje? Samen een stelletje vormen? Nope. Niets voor hem. Het lukt hem amper de relatie met zijn familie te onderhouden. Zelfs zijn eigen vrienden mogen hem niet. Althans, niet echt.

Waarom blijft hij dan maar denken aan Violet DeLuca? Lieve, stille Violet... Zijn tegenpool op alle vlakken. Het licht tegenover zijn duisternis. Zelfs haar naam klinkt als een zonnestraaltje, als een 'ze leefden nog lang en gelukkig' en al die andere ellende. Voilet, die hem bijles moet gaan geven omdat hij anders zakt voor een belangrijk tentamen. Voilet, die langzaam maar zeker zijn hufterhart binnendringt. Voilet, die er achterkomt wie Zeke Daniels daadwerkelijk is. Misschien niet eens zo'n hufter als hij iedereen wil doen geloven...

Schrijver: Sara Ney
Oorspronkelijke titel: The failing hours
Eerste uitgave: 2017
Ebook: 9781386494225
Uitgever: Tinteling Romance