Boekenplank:
Kies

Boeken van Marsha Norman

Meer over Marsha Norman

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1947

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

Stemmen in de nacht
Fay Morgan is waarzegster. Zij kan handlezen, de toekomst voorspellen en de meest bizarre raadselen oplossen. Fay is ook moeder, haar negentienjarige dochter Lizzie is haar liefste bezit.

Op een mooie zomerochtend wordt Fay gekweld door een duister toekomstbeeld. Uit haar spel Tarotkaarten doemt, keer op keer de duivel op - de verpersoonlijking van het Kwaad. Enkele uren later herkent Fay de duivel in de gedaante van een arrogante, donkerharige jongeman en ze voorvoelt dat haar dochter in groot gevaar verkeert. Lizzie mag deze knappe jongeling nooit ontmoeten. Maar het lot laat zich niet dwingen.

Dan wordt Fay door de politie te hulp geroepen bij een tweede drama. Van de kermis zijn 27 kinderen verdwenen. Ze zijn spoorloos, als in het niets opgelost, en elk aanknopingspunt ontbreekt. Alle hoop is op Fay gevestigd.

Fay probeert haar speciale krachten tot het uiterste te benutten om dit mysterieuze drama tot een goed einde te brengen, maar zij wordt onbarmhartig heen en weer geslingerd tussen het lot van de kleine kinderen en het ongrijpbare gevaar dat haar eigen dochter bedreigt.
Schrijver: Marsha Norman
Oorspronkelijke titel: The fortune teller
Eerste uitgave: 1987
ISBN/EAN: 9789051121667
Uitgever: Zuid-Hollandsche U.M.