Boekenplank:
Kies
  • Home
  • O
  • Liese O'Halloran Schwarz

Boeken van Liese O'Halloran Schwarz

Liese O'Halloran Schwarz studeerde aan Harvard en studeerde medicijnen aan de University of Virginia. Ze werkt als Eerste Hulp arts, maar is tegenwoordig fulltime schrijfster.

Meer over Liese O'Halloran Schwarz

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Liese O'Halloran Schwarz


Overzicht

Wat er te redden viel

Vijftig jaar nadat het leven van de familie Preston voorgoed veranderde, krijgt dochter Laura de kans om de waarheid boven water te halen...

1972, Bangkok: Genevieve en Robert Preston leven met hun drie kinderen en een klein leger aan bedienden in een prachtig huis achter een hoge muur. Genevieve streeft ernaar te leven zoals ze dat thuis in de VS zouden hebben gedaan: vol luxe en met een perfect huishouden.

Maar in werkelijkheid werkt Robert voor de Amerikaanse inlichtingendienst, belandt Genevieve in een verhitte affaire en blijkt hun gezin een kwetsbaar doelwit in een land dat ze nooit helemaal zullen begrijpen. Hun leven spat uiteen wanneer de achtjarige Philip plots verdwijnt.

2019, Washington: Laura Preston wordt benaderd door een vreemde die beweert haar broer Philip te zijn die veertig jaar geleden in Bangkok verdween...

Schrijver: Liese O'Halloran Schwarz
Oorspronkelijke titel: What could be saved
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789044361711
Ebook: 9789044361728
Uitgever: The House of Books