Boekenplank:
Kies

Boeken van Mariska Overman

Mariska Overman heeft HBO theologie gestudeerd en les gegeven in levensbeschouwing, ethiek en filosofie. Samen met haar man heeft zij een bureau dat gespecialiseerd is in het levenseinde. Ze schrijft als columnist voor verschillende websites over rouw en dood.

Meer over Mariska Overman

Genre: Thriller / Spanning

Website: http://www.mariskaoverman.nl/

Isabel Dieudonné
  1. Hoofdzaak
  2. Voltooid
  3. Verdoemd

Gedetaileerd overzicht

Isabel Dieudonné

Hoofdzaak

Specialist Postmortale zorg Isabel Dieudonné heeft twee jaar geleden haar werk als rechercheur vaarwel gezegd na een heftige zaak. Tot nu.

Haar halfbroer, rechercheur David Nichols, roept haar hulp in als hij een hoofd op zijn keukentafel vindt. Van wie is dat hoofd? Waarom ligt het in zijn keuken?

Schrijver: Mariska Overman
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789461092397
Uitgever: De Crime Compagnie
Voltooid

Een onbekende man wordt dood aangetroffen in het bos. Uit zijn borst steekt een tak met een witte vlag met de tekst: KLAAR.

Isabel Dieudonné, specialist postmortale zorg en ex-rechercheur wordt bij de zaak betrokken. Wie heeft deze bizarre moord gepleegd, en vooral: waarom? Welke boodschap wil de dader overbrengen? En misschien belangrijker nog... blijft het bij dit ene slachtoffer?

Schrijver: Mariska Overman
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789461092861
Uitgever: De Crime Compagnie
Verdoemd

Drie jonge mensen. Drie zelfdodingen. Klopt dat wel? Of is er meer aan de hand?

Isabel Dieudonné, specialist postmortale zorg en ex-rechercheur ontrafelt beetje bij beetje een duistere waarheid. Ze bijt zich vast in de zaak maar verliest daarbij zichzelf uit het oog.

Schrijver: Mariska Overman
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789461093387
Uitgever: De Crime Compagnie