Boekenplank:
Kies

Boeken van Kyle Perry

Kyle Perry is jeugdwerker en werkt in een afkickkliniek voor jongeren met alcohol- en drugsproblemen.

Meer over Kyle Perry

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1991

Geboorteland: Australië


Overzicht

  • De diepte - The deep
  • De vermiste meisjes - The Bluffs

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe diepte

Een familie. Veel geheimen. Geen antwoorden...

De familie Dempsey uit het dorpje Shacktown aan de kust van Tasmanië is berucht om twee dingen: hun drugsimperium, waarvoor hun visserijbedrijf als dekmantel dient, en de mysterieuze verdwijning van drie van hun familieleden, jaren geleden. Toch wanen ze zich onaantastbaar en denken ze overal mee weg te kunnen komen.

Wanneer Mackerel Dempsey na een jarenlange gevangenisstraf weer op vrije voeten komt, probeert hij zijn leven op te pakken zonder de hulp van zijn criminele familie. Dat lukt aardig, tot op het strand een jongen aanspoelt met een bijzondere tatoeage op zijn rug: 'Dit is Forest Dempsey, kijk uit wat je wenst'. Wat jarenlang in de diepte verborgen lag, borrelt langzaam naar boven...

Schrijver: Kyle Perry
Oorspronkelijke titel: The deep
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789402712049
Ebook: 9789402768343
Uitgever: HarperCollins
De vermiste meisjes

Dertig jaar geleden verdwenen vijf jonge meisjes rond de gevaarlijke kliffen. Waarom herhaalt de legende zich?

Wanneer enkele tienermeisjes vermist raken in de Great Western Tiers gaan bij de bevolking van Limestone Creek alle alarmbellen af. Dertig jaar geleden verdwenen er ook vijf jonge meisjes rond de gevaarlijke kliffen en de legende van ‘De hongerige man’ wordt nog steeds verteld. De vondst van een van de meisjes onderaan de klif roept alleen maar meer vragen op: waarom is het meisje blootsvoets en staan haar schoenen bovenaan de top?

Rechercheur Con Badenhorst onderzoekt de zaak. Als outsider komt hij terecht in een omgeving vol corruptie, politieke spelletjes en gespannen relaties. Jordan Murphy, de vader van een van de vermiste meisjes, is hoofdverdachte in de zaak. Maar iedere inwoner heeft geheimen en de waarheid wordt vaak verdraaid. Bestaat ‘De hongerige man’ echt of bevindt er zich een moordenaar in Limestone Creek?

Schrijver: Kyle Perry
Oorspronkelijke titel: The Bluffs
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789402707168
Ebook: 9789402761344
Uitgever: HarperCollins