Boekenplank:
Kies
  • Home
  • P
  • Pascale Petralia

Boeken van Pascale Petralia

Pascale Petralia is regisseur en artistiek coach. Ze was jarenlang actief in binnen- en buitenland. In 2019 besloot Petralia een punt te zetten achter haar theatercarrière en zich toe te leggen op het schrijven.

Meer over Pascale Petralia

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1974

Geboorteland: België


Overzicht

  • Ongehoord
  • Ongezien

gedetailleerd overzicht

OverzichtOngehoord

Als je leven door een stalker plots een onontkoombare pageturner wordt...

Sandra Paresi is een jonge levenslustige vrouw die met beide voeten in het leven staat. Vol enthousiasme combineert ze haar artistieke carrière met lesgeven in het kunstonderwijs. Alles lijkt goed te verlopen tot ze het mikpunt wordt van een ziekelijke manipulator.

Haar stalker weeft een ingenieus web van leugens waardoor Sandra in een emotionele hel terecht komt. Ze kan op weinig begrip rekenen van haar omgeving. Onwetendheid en machogedrag duwen haar de dieperik in.

Schrijver: Pascale Petralia
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789401477734
Ebook: 9789401477741
Uitgever: Lannoo
Ongezien

Pia raakt soms de weg kwijt in het leven. Letterlijk en figuurlijk...

Pia is een jonge vrouw met een bijzondere aandoening. Soms raakt ze letterlijk het noorden kwijt. De ijkpunten in haar hoofd zijn in de war. Grenzen zijn onbestaand, onbestemd.

Haar hele jeugd al krijgt ze te horen dat er iets fout is met haar. Onhandig probeert ze zich los te wrikken uit het Vlaamse dorpskorset en haar overbeschermende omgeving, om haar eigen weg te zoeken in het leven. Als vrouw, als mens.

Schrijver: Pascale Petralia
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789401482790
Ebook: 9789401482806
Uitgever: Lannoo