Boekenplank:
Kies

Boeken van Leanne Pots

Meer over Leanne Pots

Genres: Christelijk, Roman

Geboorteland: Nederland

Website: Leanne Pots


Weidse Liefde

  1. Ik red me wel
  2. Je kent me toch

gedetailleerd overzicht

Weidse LiefdeIk red me wel

De stadse Nora wil maar één ding: op eigen benen kunnen staan. Door wat zij in haar jeugd heeft meegemaakt, weet ze zeker dat ze zichzelf nooit afhankelijk zal maken van een man. Wanneer Nora een vakantiehuisje in Twente erft van haar overleden oma, gaat ze er vier weken logeren om het op te knappen.

Al snel ontmoet ze de buurman, boer Abel. Hij wil haar graag helpen, maar daar wil Nora uiteraard niets van weten. Pas als blijkt dat ze de klus zonder zijn hulp niet kan klaren, neemt ze zijn aanbod met tegenzin aan. In ruil daarvoor zal zij hem een paar dagen helpen op de boerderij.

Hoe beter Nora en Abel elkaar leren kennen, hoe meer ze voor elkaar gaan voelen. Maar hij wil geen relatie met een stadsmeisje en zij wil überhaupt geen relatie. Ze besluiten het te houden bij een zomerromance... maar is dat wel zo eenvoudig?

Schrijver: Leanne Pots
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789029734219
Ebook: 9789029734226
Uitgever: Kok
Je kent me toch

Tessa zorgt in haar eentje voor dochtertje Fien en een relatie staat niet op haar wensenlijst. Als ze wordt gevraagd een open dag voor de brandweer te organiseren, komt ze daar oog in oog te staan met Jurre, de jongen op wie ze vroeger verliefd was - en die haar hart brak.

Jurre werkt als vrijwilliger bij de brandweer en ziet de samenwerking wel zitten. Ondertussen doet hij er alles aan zijn vroegere fout te herstellen. Maar om Tessa’s hart te veroveren, moeten er eerst heel wat muren worden afgebroken... En daar is vergeving voor nodig.

Schrijver: Leanne Pots
Eerste uitgave: 2024
ISBN/EAN: 9789029736053
Ebook: 9789029736060
Uitgever: Kok