Boekenplank:
Kies

Boeken van Tracy Quan

Meer over Tracy Quan

Genre: Roman

Geboren: 1977

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Tracy Quan


Nancy Chan

  1. Dagboek van een call girl - The diary of a Manhattan call girl
  2. Call girl met een dubbelleven - Diary of a married call girl
  3. Callgirl van de jetset - Diary of a jetsetting call girl

gedetailleerd overzicht

Nancy ChanDagboek van een call girl
Nancy Chan is begin dertig en al meer dan tien jaar een succesvolle callgirl. Ze verdient enorm veel geld, dat ze meteen weer uitgeeft aan jarretelles, tijgerpanty's, pumps, lingerie, minirokken en andere werkkleding.

Haar keurige vriend Matt, die op Wall Street werkt, denkt dat Nancy overdag boeken redigeert. En Nancy wil dat graag zo laten. Ze houdt van haar baan én ze houdt van Matt.

Maar als Matt voorstelt om te trouwen en samen een appartement te kopen, krijgt ze het toch wel benauwd. Ze leeft in twee verschillende werelden en hoe zou ze die ooit kunnen combineren als ze met Matt gaat samenwonen?

Hoe ze ook over het dilemma nadenkt en het bespreekt met haar callgirl-vriendinnen, een oplossing lijkt er niet te zijn. En ondertussen wordt Nancy's leven met de dag ingewikkelder...
Schrijver: Tracy Quan
Oorspronkelijke titel: The diary of a Manhattan call girl
Eerste uitgave: 2001
ISBN/EAN: 9789026983382
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Call girl met een dubbelleven
Nancy Chan is een succesvolle callgirl in New York en pas getrouwd met Wall Street bankier Matt. Die combinatie blijkt al snel behoorlijk gecompliceerd te zijn. Terwijl ze probeert haar huiselijke imago hoog te houden door lekker te koken en overhemden te strijken, wordt het steeds moeilijker om haar werk als exclusieve callgirl geheim te houden.

En nu wil Matt ook nog kinderen. Maar een zwangerschap is echt onmogelijk te combineren met haar werk. Zelfs haar callgirl vriendinnen weten geen uitweg uit dit dilemma...
Schrijver: Tracy Quan
Oorspronkelijke titel: Diary of a married call girl
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 9789026984983
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
Callgirl van de jetset
Als Nancy Chan, een succesvolle call girl in Manhattan, door haar favoriete klant wordt uitgenodigd om mee te gaan naar zijn luxueuze villa in de Provence, moet ze een moeilijke keuze maken. Het levert haar een smak geld op, maar kan ze wel zo lang weg bij haar man Matt zonder dat hij begint te vermoeden dat het niet zomaar een reisje is?

Nancy besluit om toch te gaan en verzint een smoes voor Matt: ze gaat zogenaamd op vakantie met haar moeder. In werkelijkheid is Nancy druk bezig om haar viagraslikkende klant waar voor zijn geld te geven. En als dat betekent dat ze samen met twee andere collega's het onderste uit de kan moet halen, dan zij het zo. Maar Nancy ontdekt al snel dat het leven op het Franse platteland een stuk lastiger is dan in Manhattan...
Schrijver: Tracy Quan
Oorspronkelijke titel: Diary of a jetsetting call girl
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789047510185
Ebook: 9789047513216
Uitgever: Van Holkema & Warendorf