Boekenplank:
Kies

Boeken van Su Quinn

Meer over Su Quinn

Genre: Roman

Geboren: 1979

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Ivy Trilogie

  1. De leerling - The Ivy lessons
  2. De debutante - Where the Ivy grows
  3. De oogappel - Bound by Ivy forever

gedetailleerd overzicht

Ivy TrilogieDe leerling
Marc is jong, succesvol en sexy. Maar hij is ook Sophia's docent...

Als Sophia een plek bemachtigt aan het Ivy Drama College kan ze haar geluk niet op. De toneelschool is opgericht door Marc Black - een van Engelands beroemdste acteurs - en hij geeft er zelf ook les. Hij staat bekend om zijn ijzeren discipline, striktheid en veeleisendheid. Maar Sophia voelt zich aangetrokken tot deze afstandelijke, maar fascinerende docent.

Sophia raakt in de ban van Marc, Marc valt voor de onschuld van Sophia. Hij laat haar grenzen overschrijden die ze niet voor mogelijk hield. Alle regels die tussen een docent en een leerling bestaan, worden moeiteloos overboord gegooid.
Schrijver: Su Quinn
Oorspronkelijke titel: The Ivy lessons
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789401603744
Ebook: 9789401603874
Uitgever: Xander
De debutante
Wanneer leerlinge Sophia de koelbloedige, maar fascinerende acteur en docent Marc Blackwell voor het eerst ontmoet, had ze niet durven dromen dat ze verwikkeld zouden raken in een verboden, maar liefdevolle relatie. Marc en Sophia besluiten hun affaire naar buiten te brengen.

Iedereen is in de ban van de verboden liefdesrelatie en volgt Sophia op de voet. Marc domineert Sophia en sleept haar mee in zijn duistere wereld vol intensiteit en passie. Ze maakt kennis met zijn donkere verleden en geheimen. Zijn controle over haar maakt haar diepste angsten los. Is hun liefde sterk genoeg om te overwinnen?
Schrijver: Su Quinn
Oorspronkelijke titel: Where the Ivy grows
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789401603751
Ebook: 9789401603881
Uitgever: Xander
De oogappel
Wanneer leerlinge Sophia valt voor de knappe, fascinerende acteur en docent Marc Blackwell, ontdekt ze een nieuwe wereld. Aangetrokken door Marcs duistere leven van discipline en controle, voorziet ze niet hoe hun verboden liefdesaffaire zal lopen.

Marc wil met Sophia trouwen, maar dat kan niet zonder de goedkeuring van haar familie. Sophia’s vader vertrouwt Marc niet en stemt alleen toe als de geliefden de ultieme test kunnen doorstaan: drie maanden zonder elkaar. Houdt de liefde tussen Marc en Sophia stand? Of zal Marcs jaloezie en Sophia’s vriendschap met medeacteur Leo Falkirik hen uit elkaar drijven?
Schrijver: Su Quinn
Oorspronkelijke titel: Bound by Ivy forever
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789401603768
Ebook: 9789401603898
Uitgever: Xander