Boekenplank:
Kies

Boeken van Anne Rainey

Anne Rainey debuteerde in 2007. Sindsdien zijn er al veel verschillende korte verhalen en romans van haar gepubliceerd, zowel in print als e-book, en dit alles niet zonder succes: ze sleepte al diverse prijzen in de wacht en is inmiddels fulltime schrijfster.

Meer over Anne Rainey

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Anne Rainey


Hard to Get

  1. Kwetsbaar - So sensitive
  2. Overgave - Naked games

gedetailleerd overzicht

Hard to GetKwetsbaar

Wanneer angst omslaat in puur genot is het antwoord: ja

Eerst waren de mysterieuze e-mails nog vleiend. Maar al snel kan Gracie Baron niet meer ontkennen dat ze een stalker heeft - en dat ze bescherming nodig heeft...

Privédetective Wade Harrison is al maanden geïntrigeerd door de assistente van een van zijn vrienden. Hij grijpt de kans om haar te beschermen dan ook met beide handen aan en brengt zelfs geen kosten in rekening. Er is één voorwaarde: Gracie moet al zijn orders opvolgen, zonder vragen te stellen.

Als Wade en Gracie samen zijn, vertelt hij haar precies waar hij van droomt. Zijn fantasieën bevatten erotische speeltjes en een gewillige partner - en dat is nog maar het begin. Gracie weet iets minder goed wat ze wil, maar Wade is aantrekkelijk en ongedurig, en zich overgeven aan zijn verlangens is misschien wel precies wat ze nodig heeft...

Schrijver: Anne Rainey
Oorspronkelijke titel: So sensitive
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789400503144
Uitgever: Amber
Overgave

Verlangen... extase... overgave.

Wanneer Catherine Michaels na een beladen zoektocht haar verloren gewaande zus Gracie vindt, is ze dolgelukkig haar levend en wel aan te treffen. En er is zelfs een onverwachte bonus: Gracies sexy en single vriend, Dean.

Dean is de vleesgeworden fantasie van iedere vrouw: ruig, knap, intens. En, zoals Catherine al snel ontdekt, een gepassioneerde en avontuurlijke minnaar. Maar zijn lust heeft ook een donkere kant. Zelfs al verlangt Catherine ernaar de controle uit handen te geven, Dean drijft haar nog verder... Hij eist dat ze de ware kunst van overgave leert.

Catherine beleeft de beste seks van haar leven, en stelt zich open voor een totaal nieuwe bron van genot. Voor Dean voelt het meer en meer alsof hij zijn gelijke heeft gevonden... misschien zelfs zijn soulmate. Maar wanneer ze beiden meer willen, wordt het ingewikkeld. Is het spel voorbij, of begint de hitte nu pas echt?

Schrijver: Anne Rainey
Oorspronkelijke titel: Naked games
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789400503175
Uitgever: Amber