Boekenplank:
Kies
  • Home
  • R
  • Francesco Recami

Boeken van Francesco Recami

Francesco Recami was auteur van berggidsen. De stap naar het schrijven van romans begon hij met jeugdboeken om vervolgens door te stomen naar spannende boeken voor volwassenen. Voor zijn boeken heeft Recami al verscheidene prijzen gewonnen.

Meer over Francesco Recami

Genres: Mysterie / Spanning / Thriller, Roman

Geboren: 1956

Geboorteland: Italië


Amedeo Consonni

  1. De galerijflat - La casa di ringhiera
  2. Lijken in de kast - Gli scheletri nell'armadio
  3. Het geheim van Angela - Il segreto di Angela

gedetailleerd overzicht

Amedeo ConsonniDe galerijflat

Amedeo Consonni is gek op moordzaken. Claudio Giorgi drinkt veel te veel en slaat zijn vrouw en kinderen. De Angelis is de hele dag bezig met zijn mooie Opel en zijn parkeerplaats. Erika draagt strakke truitjes en te korte rokjes. Met z’n allen wonen ze in een galerijflat in Milaan.

En dan gaat het mis. Te midden van misverstanden en geklungel ligt een lijk in een zak te wachten op vervoer. En op de parkeerplaats van De Angelis staan steeds andere auto’s.

Schrijver: Francesco Recami
Oorspronkelijke titel: La casa di ringhiera
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789076270920
Uitgever: Serena Libri
Lijken in de kast

Amedeo Consonni van nr. 8, hoewel gesteld op moordzaken, krijgt tegen zijn zin drie skeletten op zijn bord. En hij lijkt een verhouding te hebben met Angela van nr. 11. Of zit hij ook achter de 35 jaar jongere Erika aan?

De miezerige juffrouw Mattei-Ferri weet het vanachter de gordijnen: mannen denken maar aan één ding. Hoewel, De Angelis is helemaal ondersteboven van een BMW Z3 coupé, 3.2 liter motor, 24 kleppen, 280 km, allemachtig. Hij gaat er stiekem mee vandoor.

En Enrico, de kleinzoon van Amedeo, is zijn Bubu kwijt.

Schrijver: Francesco Recami
Oorspronkelijke titel: Gli scheletri nell'armadio
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789076270951
Uitgever: Serena Libri
Het geheim van Angela

Angela Mattioli, bewoonster van een galerijflat en vriendin van Amedeo Consonni, stapt onverwachts uit het voorspelbare leven van een lerares op het lyceum. Een van haar leerlingen is ontvoerd, lijkt het, tegen een hoog losgeld. Een vervelende jongen, maar Angela wil weten wat er werkelijk is gebeurd.

Ze gaat het uitzoeken en komt terecht in een onafzienbare kluwen van bizarre avonturen. De verbijsterde Amedeo kan het allemaal nauwelijks geloven.

Schrijver: Francesco Recami
Oorspronkelijke titel: Il segreto di Angela
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789076270869
Uitgever: Serena Libri