Boekenplank:
Kies

Boeken van Tracy Rees

Tracy Rees komt uit South Wales. Na haar studie in Cambridge werkte ze o.a. bij een uitgeverij en was ze lerares.

Meer over Tracy Rees

Genre: Roman

Geboren: 1972

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Tracy Rees


Overzicht

  • De lelievallei - The elopement
  • De rozentuin - The rose garden
  • Hartenstrijd - The love note
  • Het brievenspoor - Amy Snow
  • Het familiegeheim van Florence Grace - The two lives of Florence Grace
  • Het geheim van Silvermoor - The house at Silvermoor
  • Mijn zomers aan zee - The hourglass

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe lelievallei

Een rijke erfgename, een onverwachte vriendschap en een schokkend schandaal...

Londen, 1897. Rowena Blythe is jong, rijk en knap. Haar ouders willen dat ze een goede partij trouwt en laten daarom haar portret schilderen. Terwijl iedereen met ingehouden adem wacht op de aankondiging van Rowena's verloving, wordt zij halsoverkop verliefd op Bartek, de assistent van de schilder.

Rowena weet dat haar ouders hem nooit zullen accepteren, maar haar gevoelens zijn te sterk. Durft ze alles op het spel te zetten voor de liefde?

Schrijver: Tracy Rees
Oorspronkelijke titel: The elopement
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789401619264
Ebook: 9789401619271
Uitgever: Xander
De rozentuin

Hun beslissing bepaalt haar toekomst...

Drie sterke vrouwen raken op onverwachte wijze in elkaars levens verstrikt. Zo heeft de rijke maar eenzame Olive radicale plannen voor haar toekomst, waar niet iedereen in haar omgeving het mee eens is. Haar buurmeisje Ottilie geniet ondertussen van haar nieuwe leven in Londen, maar maakt zich zorgen om haar zieke moeder. Hun dienstmeisje Mabs is opgetogen over haar nieuwe baan, die haar redt van een ruig leven op de werf.

Een gevaarlijke ontdekking maakt echter dat Olive, Ottilie en Mabs samen moeten werken, om zichzelf en hun geliefden te beschermen...

Schrijver: Tracy Rees
Oorspronkelijke titel: The rose garden
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789401616270
Ebook: 9789401616362
Uitgever: Xander
Hartenstrijd

De twintigjarige Blue leidt een heerlijk leven in Richmond. Ze komt echter voor een grote verrassing te staan als haar vader op haar verjaardagsfeest een schokkende mededeling doet. Hij belooft de hand van zijn dochter aan de man die de mooiste liefdesbrief schrijft.

Maar Blue heeft heel andere plannen, en ziet het niet zitten om het spelletje van haar vader mee te spelen...

Schrijver: Tracy Rees
Oorspronkelijke titel: The love note
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789401620611
Ebook: 9789401620628
Uitgever: Xander
Het brievenspoor

Een meeslepende zoektocht die alleen zij kan volbrengen...

Engeland, 1831. Op het landgoed van haar familie vindt de achtjarige Aurelia een baby in de sneeuw. Aurelia haalt haar ouders over het kind te adopteren en noemt haar Amy Snow. De twee meisjes groeien op als zusjes, maar als Aurelia op haar 23ste overlijdt wordt Amy onmiddellijk van het landgoed verbannen.

Maar helemaal breken met de familie kan ze niet: Aurelia heeft Amy een behoorlijke erfenis nagelaten, inclusief een mysterieuze reeks brieven met aanwijzingen. Als Amy de aanwijzingen opvolgt wacht haar een ontdekking die haar leven voorgoed zal veranderen...

Schrijver: Tracy Rees
Oorspronkelijke titel: Amy Snow
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789401617871
Ebook: 9789401618021
Uitgever: Xander
Het familiegeheim van Florence Grace

Een onverwacht bericht verandert haar leven voorgoed...

Het weesmeisje Florence Buckley woont bij haar oma op de uitgestrekte heidevelden van Cornwall. Ze leiden een simpel maar gelukkig bestaan. Totdat Florence’ oma overlijdt en er een lang verborgen geheim aan de oppervlakte komt: Florence blijkt familie te zijn van de rijke en beruchte familie Grace.

Halsoverkop verhuist Florence van het ruige platteland naar de sprankelende grote stad, waar ze wordt ondergedompeld in overvloedige rijkdom. Al snel blijkt echter dat dit leven een keerzijde heeft, want Florence raakt het contact kwijt met de mensen van wie ze houdt.

Florence moet alle vertrouwde gewoontes van het platteland vergeten om het in de grote stad te kunnen maken en dan is er ook nog de aantrekkingskracht tot de mysterieuze Turlington Grace, die duistere geheimen lijkt te koesteren...

Schrijver: Tracy Rees
Oorspronkelijke titel: The two lives of Florence Grace
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789401615754
Ebook: 9789401615686
Uitgever: Xander


Het geheim van Silvermoor

In Het geheim van Silvermoor beschrijft Tracy Rees met veel gevoel het leven in een mijnwerkersdorpje en het verhaal van twee geliefden die aan hun schijnbaar onvermijdelijke lot proberen te ontsnappen. Over Josie, die zich nooit onderdeel voelt van haar familie, maar pas weet bij wie ze thuishoort als ze Tommy ontmoet. En over Tommy, die weet dat hij bestemd is voor een leven ondergronds, maar veel grotere dromen heeft.

In Het geheim van Silvermoor dalen we met Tommy af in de stikdonkere, benauwde mijnen, die een hartverscheurend contrast vormen met de glamoureuze, glinsterende omgeving van de lokale adel, de Sedgewicks van Silvermoor. Als Tommy en Josie tóch betrokken raken bij deze machtige en elegante familie en ze een lang verborgen geheim ontdekken, zou dat hun leven weleens voorgoed kunnen veranderen...

Schrijver: Tracy Rees
Oorspronkelijke titel: The house at Silvermoor
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789401613897
Ebook: 9789401613903
Uitgever: Xander
Mijn zomers aan zee

In hoeverre kan een plaats je leven veranderen?

1950. Chloe brengt elke zomer door bij familie in Tenby, waar ze eindeloze en onvergetelijke dagen op het strand beleeft. Alle zomers zijn even idyllisch, totdat ze een rijke, veel oudere jongen ontmoet voor wie ze als een blok valt. Op de avond van hun eerste date komt Chloe tot een ontdekking die haar de rest van haar leven zal achtervolgen.

2014. Nora's luxeleven verandert drastisch van het ene op het andere moment. In de onzekere tijd die volgt voelt ze zich het meest thuis op de prachtige stranden van Tenby. Maar Tenby verbergt een geheim - en Nora zal leren dat dit kleine stadje aan zee zelfs de pijnlijkste herinneringen kan helen...

Schrijver: Tracy Rees
Oorspronkelijke titel: The hourglass
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789400509900
Uitgever: Bruna