Boekenplank:
Kies

Boeken van Katy Regan

Katy Regan studeerde Engels en Frans en heeft bij verschillende tijdschriften gewerkt voordat ze bij Marie Claire terechtkwam. Toen ze in 2004 per ongeluk zwanger raakte van haar beste vriend (die gewoon een vriend bleef), beschreef ze haar ervaring in een column voor Marie Claire. Hiermee werd de basis gelegd voor haar debuutroman Als ik auto had kunnen rijden was ik nu niet zwanger (van mijn beste vriend). Ze deelt de zorg van haar zoon met zijn vader die in de buurt woont.

Meer over Katy Regan

Genre: Roman (New Adult)

Geboren: 1974

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Katy Regan


Overzicht

  • Als ik auto had kunnen rijden was ik nu niet zwanger (van mijn beste vriend) - One thing led to another
  • Exit - The one before the one
  • Kleine grote liefde - Little big man

gedetailleerd overzicht

OverzichtAls ik auto had kunnen rijden was ik nu niet zwanger (van mijn beste vriend)

Haal je rijbewijs en draag je leuke ondergoed nooit doordeweeks! Het kan tot heel veel gedoe leiden...

Tess Jarvis, 28 jaar, telt de minuten af. Twee om precies te zijn. Eén streepje betekent dat de test goed is uitgevoerd, twee streepjes betekent... eh, probleempje. Als bij een tweede test blijkt dat ze toch zwanger is, weet Tess niet of ze daar nou blij mee moet zijn of niet. Haar leven staat volledig op zijn kop. En hoe leg je dat nou uit, dat je dronken bent geworden en zwanger bent geraakt... van je beste vriend Jim?

Jim vindt het eigenlijk geweldig om vader te worden, maar geen van beiden durven voor een relatie te gaan, uit angst de vriendschap kapot te maken. Ze besluiten gewoon heel goede vrienden te blijven. Als Tess' oude vlam Laurence dan ook nog opduikt is de verwarring compleet. Worstelend met al haar gevoelens probeert Tess te wennen aan het idee van haar moederschap en de rol die Jim daarin moet krijgen.

Schrijver: Katy Regan
Oorspronkelijke titel: One thing led to another
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789022996119
Uitgever: Bruna
Exit

Als je bekneld zit tussen je ex en je minnaar: EXIT!

Het leven van de tweeëndertigjarige Caroline had erop vooruit moeten gaan nadat ze, drie maanden voor de bruiloft, haar verloving met Martin had verbroken. Met inmiddels een nieuwe to do list, een bloeiende carrière en een geheime minnaar heeft ze het toch maar mooi voor elkaar. Denkt ze. Totdat haar halfzusje Lexi van zeventien onverwachts op de stoep staat en per se bij Caroline in Londen de zomer wil doorbrengen.

Gedurende de zomer tuimelen de elementen van Carolines leven (inclusief exen, minnaars, werk en familie) over elkaar en moet ze enkele beslissingen nemen om haar leven te beteren. De vraag is of dat gaat lukken met de aanwezigheid van haar zusje, die duidelijk iets te verbergen heeft en tegen wie ze zelf ook niet eerlijk is.

Schrijver: Katy Regan
Oorspronkelijke titel: The one before the one
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789400500396
Uitgever: Bruna
Kleine grote liefde

Zac Hutchinson, tien jaar oud, verzamelt feitjes: octopussen hebben drie harten, Usain Bolt is de snelste man op aarde, er zijn maar drie dieren met een blauwe tong. Maar niemand vertelt hem het enige feit dat hij écht wil weten: wie zijn vader is en waar die is. Alles wat zijn moeder erover loslaat, is dat Zacs vader de enige man is waarvan ze ooit echt heeft gehouden.

Zac besluit dat er niks anders op zit dan op zoek te gaan. Samen met zijn astmatische maatje Teagan probeert hij zijn moeder haar happily-ever-after te geven. Maar waar Zac snel achter komt, is dat mensen soms een hele goede reden hebben om te verdwijnen.

In een verhaal over de impact van verlies, geheimen en leugens op een gezin, laten de personages zien dat liefde - hoe klein of hoe groot ook - altijd overwint.

Schrijver: Katy Regan
Oorspronkelijke titel: Little big man
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789402701517
Uitgever: HarperCollins