Boekenplank:
Kies

Boeken van Carmen Reid

Meer over Carmen Reid

Genre: Roman

Website: Carmen Reid


Annie Valentine

  1. De personal shopper - The personal shopper
  2. Shoptherapie - Late night shopping
  3. Stoppen met shoppen - Celebrity shopper

gedetailleerd overzicht

Annie ValentineDe personal shopper
Maak kennis met Annie Valentine: stijlvol, slim, multitasker extraordinair. Als personal shopper in een chic Londens warenhuis kan Annie haar klanten van top tot teen restylen en opnieuw uitvinden. Eigenlijk kan deze bekwame styliste de problemen van iedereen oplossen - behalve die van haarzelf. Hoewel ze het druk heeft als single moeder van de opstandige tiener Lana en de pijnlijk verlegen Owen, is er nog best ruimte voor een nieuwe man. Maar het vinden van de perfecte partner blijkt op een of andere manier veel ingewikkelder te zijn dan het vinden van het perfecte paar schoenen...
Schrijver: Carmen Reid
Oorspronkelijke titel: The personal shopper
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 978-90-225-5136-3
Uitgever: Boekerij
Shoptherapie
Er zijn dingen die je vriend niet hoeft te weten, zoals de prijs van je nieuwe handtas (plus schoenen) of het feit dat je de limiet van je creditcard hebt bereikt. Of: dat je van plan bent een internetbedrijfje te starten (en al een voorraad van vijfhonderd accessoires in de logeerkamer hebt liggen). En dan zijn er ook van die zaken die je maar beter wel kunt vermelden: de - verrassing! - romantische vakantie die je hebt geboekt (maar je familie gaat ook mee), het huis dat je te koop hebt gezet, de meer dan aantrekkelijke Italiaan die verliefd op je is geworden... Hoe gaat Annie Valentine zich hieruit redden?
Schrijver: Carmen Reid
Oorspronkelijke titel: Late night shopping
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 978-90-225-5110-3
Uitgever: Boekerij
Stoppen met shoppen
Personal shopper Annie Valentine staat op het punt door te breken: ze mag een glamoureus makeover-programma presenteren op televisie. Helaas komt ze er te laat achter dat het ongelooflijke low budget-tv is. Ze betalen haar met spiegeltjes en kraaltjes, en haar shopbudget is zero. Kan ze iets met spullen uit de kringloopwinkel als ze eigenlijk droomt van Prada? Terwijl Annie moet roeien met de riemen die ze heeft, zit haar vriend Ed thuis. Hij is niet tevreden. Hij wil meer van Annies tijd. Tijd als stelletje. Misschien wil hij zelfs wel een kind. Maar of de hyperactieve, superambitieuze Annie daar wel op zit te wachten?
Schrijver: Carmen Reid
Oorspronkelijke titel: Celebrity shopper
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 978-90-225-5737-2
Uitgever: Boekerij