Boekenplank:
Kies
  • Home
  • R
  • Michelle Richmond

Boeken van Michelle Richmond

Meer over Michelle Richmond

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Website: Michelle Richmond


Overzicht

  • Het huwelijkspact - The marriage pact
  • Ocean Beach - Ocean Beach

gedetailleerd overzicht

OverzichtHet huwelijkspact
Jake en Alice zijn pasgetrouwd. Op de bruiloft ontvangt het stel een huwelijkscadeau van een van de cliënten van Alice; een uitnodiging om deel te nemen aan een exclusieve, mysterieuze groep genaamd Het Huwelijkspact, beter bekend als Het Pact.

Het doel van Het Pact is simpel: het gezond en intact houden van het huwelijk. En dat doen ze met succes; nog nooit is een deelnemend koppel gescheiden. De meeste regels klinken zinvol: neem altijd je telefoon op als je partner belt. Wissel maandelijks zorgvuldig gekozen cadeautjes uit. Plan vier keer per jaar samen een weekend weg. Bespreek Het Pact met niemand.

Jake en Alice zijn aanvankelijk gecharmeerd van de bijbehorende chique feestjes, het idee onderdeel te zijn van een gemeenschap en hun alsmaar uitdijende netwerk van succesvolle en gelijkgestemde koppels. Tot een van de twee de regels overtreedt. De jonge geliefden staan op het punt onder ogen te zien dat Het Pact, net als het huwelijk, voor het leven is en tot het uiterste gaat om dat punt duidelijk te maken. Voor Jake en Alice verandert het huwelijk van hun dromen in hun grootste nachtmerrie.

Schrijver: Michelle Richmond
Oorspronkelijke titel: The marriage pact
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789044632019
Uitgever: Prometheus
Ocean Beach
In een flits kan iemands leven veranderen...
In de luttele seconden dat Abby Mason door de lens van haar camera kijkt op een strand in San Francisco verdwijnt de zesjarige Emma, de dochter van Abby’s vriend. Opgeslokt door de dichte mist. Of door de zee?
Abby wordt verscheurd door schuldgevoelens, maar weigert te geloven dat Emma dood is. Terwijl ze haar hersenen pijnigt om erachter te komen wat er die noodlottige ochtend precies gebeurde, wordt ze achtervolgd door herinneringen uit haar eigen kindertijd.
Als de dagen weken worden, vindt Abby's vriend soelaas in wetenschappelijke verklaringen voor de verdwijning van zijn dochter, terwijl Abby dwangmatig doorgaat met zoeken op het strand en op straat om te proberen Emma - en met haar de gelukkige toekomst die zijzelf is kwijtgeraakt - terug te vinden.
Als haar hoop vervlogen is en ze het gevoel heeft dat haar leven zich op een kruispunt bevindt neemt ze een beslissing die haar leven voorgoed zal veranderen.
Schrijver: Michelle Richmond
Oorspronkelijke titel: Ocean Beach
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789063052591
Uitgever: Archipel