Boekenplank:
Kies

Boeken van Ane Riel

Ane Riel studeerde kunstgeschiedenis en publiceerde diverse educatieve boeken voordat zij debuteerde als literair auteur.

Meer over Ane Riel

Genre: Thriller / Spanning

Geboren: 1971

Denemarken

Website: https://aneriel.dk/


Overzicht

  • Beest - Baest
  • Hars - Harpiks
Overzicht

gedetailleerd overzicht

OverzichtBeest

Niemand weet hoe de kleine Leon aan zijn spieren komt. Hij houdt van knuffelen, maar kent zijn eigen krachten niet. Terwijl Danica worstelt om haar zoon in bedwang te houden, worstelt haar buurjongen Mirko met zijn verboden gevoelens voor Danica. Een liefde die gedoemd is te mislukken - niet alleen omdat Mirko nog een tiener is en Danica een vrouw én moeder, maar ook omdat ze is getrouwd met Karl, een reus van een vent.

Liefde en lust drijven Mirko van zijn deugdzame huis naar Danica’s verborgen geheimen. Totdat een fatale nacht zijn leven voor altijd met dat van Leon zal verbinden.

Beest is een groots verhaal over liefde en het lot, kracht en zwakte, schuld en onschuld, en over een buitengewone vriendschap.

Schrijver: Ane Riel
Oorspronkelijke titel: Baest
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789044644326
Uitgever: Prometheus
Hars

Liv stierf toen ze nog maar zes jaar oud was. Tenminste, dat is wat iedereen denkt. Haar vader weet dat hij de enige is die ervoor kan zorgen dat zij veilig is. Dus verlaat hij op een avond zijn afgelegen huis om zijn boot de zee op te duwen en richting de rotsen te sturen, om nadien zijn dochter als vermist op te geven.

In het huis dat steeds voller wordt houdt Liv zich in een container verborgen. Zo hoeft zij nooit naar school. En zo blijft zij voor altijd bij haar ouders. Want haar moeder wordt alsmaar groter en komt het huis ook nooit meer uit en haar tweelingbroertje Carl is altijd dicht bij haar, alhoewel zij de enige is die hem kan zien...

Schrijver: Ane Riel
Oorspronkelijke titel: Harpiks
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789044642353
Ebook: 9789044642360
Uitgever: Prometheus